Facebook Pixel Επιστροφή με δάκρυα χαράς και περηφάνιας
Άλλα Σπορ
| 2011-07-31 13:02:00

Επιστροφή με δάκρυα χαράς και περηφάνιας

Επιστροφή με δάκρυα χαράς και περηφάνιας

Τα «χρυσά» κορίτσια της ελληνικής υδατοσφαίρισης που κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης, έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγα λεπτά μετά τις 12:00.

Εκεί τους περίμεναν υπομονετικά περίπου 150 άτομα, ως επί το πλείστον συγγενείς και φίλοι και με το που πέρασαν την πύλη των αφίξεων οι φωνές και τα χειροκροτήματα για τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση ξεσήκωσαν το αεροδρόμιο!

Τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης έδιναν και έπαιρναν, τόσο από την πλευρά των συγγενών όσο και από τα ίδια τα κορίτσια που έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανες για τη μεγάλη επιτυχία.

Από πλευράς επισήμων το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος. Οι Ελληνίδες αθλήτριες «πνίγηκαν» στις αγκαλιές των δικών τους ανθρώπων, οι οποίοι τις στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και η αρχηγός της «γαλανόλευκης», Κική Λιόση κατάφερε να ξεφύγει για λίγο από το... ασφυκτικό πρέσινγκ των δικών της ανθρώπων και των αγαπημένων της σκυλιών που την περίμεναν υπομονετικά στο αεροδρόμιο και μίλησε στον «Sentra 103,3» και τη Μαρία Καούκη.

«Στο αεροπλάνο της επιστροφής δεν σκεφτόμασταν τίποτα! Κοιμόμασταν! Ημασταν κουρασμένες, περιμέναμε να έρθουμε να μας υποδεχτούν οι άνθρωποί μας, οι οικογένειες αυτοί που μας στηρίζουν τόσα χρόνια» είπε αρχικά

Οσον αφορά στην τεράστια επιτυχία της Εθνικής ομάδας η Λιόση τόνισε: «Ήταν μεγάλη προσδοκία», ενώ εξέφρασε το παράπονό της ότι άπαντες θυμούνται την ομάδα μόνο στις μεγάλες επιτυχίες: «Το ξέρετε καλά κι εσείς οι ίδιοι το τι συμβαίνει. Κάθε φορά που έρχεται μια επιτυχία μας θυμούνται».

Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται...: «Δεν έχω λόγια να εκφράσω πως νιώθω. Ο καθένας το βιώνει ξεχωριστά. Είναι τρομερό συναίσθημα».

Κλείνοντας άφησε υποσχέσεις για το μέλλον: «Θέλουμε κι άλλα μετάλλια και τρόπαια! Δεν σταματάμε! Θέλουμε και χρυσό στους Ολυμπιακούς! Ολοι οι αθλητές θέλουν κι άλλα» κατέληξε η αρχηγός της «γαλανόλευκης».

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags