Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή εξομολόγηση από Χατζίδου - «Δεν χάνω ντέρμπι», θα πάει ποτέ στην Τούμπα;
Life
| 2017-11-26 18:20:00

Φοβερή εξομολόγηση από Χατζίδου - «Δεν χάνω ντέρμπι», θα πάει ποτέ στην Τούμπα;

Sportdog Team
Φοβερή εξομολόγηση από Χατζίδου - «Δεν χάνω ντέρμπι», θα πάει ποτέ στην Τούμπα;

Και όμως η πιο καυτή τραγουδίστρια της νύχτας βλέπει μπάλα!

Οι επιτυχίες της Ελένης Χατζίδου ακούγονται δυνατά σε όλα τα κλαμπ. Ποιος δεν έχει τραγουδήσει “Χειρότερη”, “Δεν θα σε περιμένω;”,”Βάλε μου Φωτιά;”.Στην Έλενα Γιαννηκώτσιου και στην FORZA εξομολογείται η σέξι τραγουδίστρια την προσμονή της για τα μεγάλα ντέρμπι,τον Παντελή Παντελίδη και την επιθυμία της να γίνει σύντομα μανούλα.

Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο περιζήτητη τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια στην νύχτα.Πέραν της δυνατής εξωτερικής εμφάνισης, η Ελένη Χατζίδου με την γνήσια λαική φωνή της, βρίσκει φλέβα…με τα καψουροτράγουδα της στο φανατικό κοινό που την ακολουθεί.Η ίδια θα έλεγε “ναι” σε ρόλο κριτή σε ένα από τα προσφιλή talent show,δε θα χρύσωνε όμως το χάπι σε κανέναν υποψήφιο,μιας και η κοροϊδία είναι λέξη που δεν της ταιριάζει.

Ελένη,σου λείπει η Θεσσαλονίκη και αν θα μας έρθεις σύντομα να βάλεις φωτιά στις νύχτες μας,όπως λέει και το ομώνυμο τραγούδι σου;

“Μου λείπει απίστευτα και να σου πω ότι δεν έχω έρθει καθόλου ως δισκογραφημενη να τραγουδήσω σε κάποιο μαγαζι στη Θεσσαλονίκη ακόμα!

Έχω κάνει μόνο κάποιες guest εμφανίσεις και θα το ήθελα πολύ μιας και από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η πορεία μου στο τραγούδι και είναι και η πόλη που με γέννησε...”.

Θεωρείσαι από τα πιο δυνατά χαρτιά της διασκέδασης τα τελευταία χρόνια.Ήταν ένα παραμύθι η μέχρι τώρα πορεία σου;

“Παραμύθι δεν ήταν να σου πω την αλήθεια...

Όλα γίνανε με πολύ κοπο και επιμονή και πολλά χρόνια δουλειάς!

Τίποτα δε μου χαρίστηκε και ο αγώνας για να διατηρηθεί όλο αυτό αλλά και να εξελιχθεί είναι διαρκής”.

Ήταν το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης το εισιτήριο σου για την ανοδική πορεία στη μουσική βιομηχανία;

“Φυσικά αν δεν ζητούσα από τον Παντελη το χειρότερα,Αν δε βρισκόμουν σε εκείνο το μαγαζάκι στο Νέο Ηράκλειο στην αθηνα να κάνω live μαζί του,αν δε μου το χάριζε απλόχερα δεν ξέρω τι θα είχε γίνει...

Όποτε ήταν το καλύτερο εισιτήριο και η πιο "δυνατή"αρχή που θα μπορουσα να κάνω στη δισκογραφία”.

Πως είναι λόγω της δουλειάς σου να γυρνάς κάθε μέρα “Ξημερώματα”;

“Είναι μια συνήθεια όλα! Αν και πια έτσι όπως έχει γίνει η δουλεια τα μαγαζιά δουλεύουν στην καλύτερη περίπτωση τρεις μέρες...

Όποτε τις υπόλοιπες μέρες κοιμάμαι κανονικά και ξυπνάω πολύ νωρίς για να χαρω τη μέρα”.

Θα σε βλέπαμε ποτέ κριτή δίπλα στον Σάκη Ρουβά ή την Έλενα Παπαρίζου,πιστεύουμε επειδή φαίνεσαι πολύ γλυκός άνθρωπος δεν θα στεναχωρούσες κανέναν υποψήφιο;

“Νομίζω πως μπορείς να είσαι γλυκός άνθρωπος ακόμα και αν πρέπει να πεις τη σκληρή αλήθεια σε κάποιον.

Και σίγουρα δε θα χρυσωνα το χάπι κανενός γιατί το ίδιο θέλω να κάνουν οι άλλοι και σε μένα...πάντα βέβαια με τακτ και προσεκτικα λόγια θα έλεγα στους υποψήφιους αυτό που πίστευα.Δε θα τους κορόιδευα”.

Ποια είναι η σχέση σου με την μόδα και πως κρίνεις τις διάφορες στυλιστικές εκπομπές My Rocks Style,Shopping Star;

“Η αλήθεια είναι ότι τυχαία έχω παρακολουθήσει το my rocks style.

Ξέρω ότι ενδιαφέρουν πολύ τέτοιου είδους εκπομπές τα νέα κορίτσια και όχι μόνο γιατί τοτε να μην υπάρχουν στην τηλεόραση;

Ασχολούμαι με τη μόδα,παρακολουθώ τη μόδα και στο εξωτερικό,μ αρεσει να είμαι στις επίσημες εμφανίσεις μου chic και sexy και στην καθημερινότητα μου απλή και χαλαρή και μ αρέσει πολύ που το προφίλ μου στο instagram θεωρείται fashion.Πάντοτε βέβαια προσαρμόζω τα πάντα στο σώμα μου και την ιδιοσυγκρασία μου.Δεν φοράω ότι βλεπω ουτε ότι μου προτείνουν οι στυλίστες”.

Όλη η σόουμπιζ έχει φουσκωμένη κοιλίτσα.Εσύ νιώθεις έτοιμη να γίνεις μανούλα,είναι στα άμεσα σχέδια σου;

“Είμαι έτοιμη εδω και καιρό αλλά όσο να ναι θέλει δυο άτομα για να γίνει αυτό! Όποτε περιμένω να μου χτυπήσει ο ερωτας την πορτα για αρχή και βλέπουμε”.

Υπάρχει στα σκαριά νέα δισκογραφική δουλειά;

“Σε λίγο καιρό θα βγει νέο κομμάτι μαζί με videoclip το οποίο θα είναι η συνέχεια του χειρότερα. Για άλλη μια φορά θα απευθύνετε στους χωρισμένους-πικραμένους οι οποίοι μέσω αυτού θα πάρουν το αίμα τους πίσω!(γέλια).

Αν παρακολουθείς μπάλα και αν θα σε δούμε κάποια στιγμή όπως πολλές επώνυμες κυρίες να ομορφαίνεις την Τούμπα;

“Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να βλέπω μπάλα απ τον καναπέ του σπιτιού μου!

Παρακολουθώ αρκετά,δε χάνω ντέρμπι, δεν υποστηρίζω καμία ομάδα να σου πω την αλήθεια, μου αρεσει να βλέπω καθαρά και γρήγορα παιχνίδια με φάσεις”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags