Facebook Pixel Η Εμίλια έσπασε την απεργία των ταξί! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-08-04 18:20:00

Η Εμίλια έσπασε την απεργία των ταξί! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εμίλια έσπασε την απεργία των ταξί! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι ιδιοκτήτες των ταξί εδώ και μέρες να έχουν… κατεβάσει ρολά, ωστόσο για την όμορφη Ρουμάνα τραγουδίστρια, Εμίλια Μουσάλα, έκαναν μία εξαίρεση! Αυτό αποκάλυψε η ίδια μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας της, σημειώνοντας πως το χαμόγελό της «έσπασε» την απεργία.

Η Εμίλια βρέθηκε στην χώρα μας για διακοπές πριν από λίγες ημέρες (σ.σ. οι δύο φωτογραφίες στην θάλασσα είναι από την Ελλάδα) και δυστυχώς για εκείνη έπεσε πάνω στην απεργία των οδηγών ταξί. Αυτό μπορεί να την άγχωσε για λίγο, όμως τελικά βρήκε την λύση. Σε ρεπορτάζ των… κουτσομπολίστικων ρουμάνικων ΜΜΕ, που έχουν δώσει ιδιαίτερη έκταση στο γεγονός, αναφέρεται πως η ξανθιά τραγουδίστρια βλέποντας πως θα έμενε για πάντα στην Ελλάδα, επιστράτευσε το χαμόγελό της και κατάφερε να πείσει έναν ταξιτζή να την πάει μέχρι το αεροδρόμιο. Μάλιστα, σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες έχουν τον ίδιο τίτλο: «Η Εμίλια έσπασε την απεργία των ταξί στην Ελλάδα».

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Παρά την κρίση και τις διαμαρτυρίες, η Ελλάδα παραμένει μια όμορφη χώρα. Μάλιστα, έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τους Ρουμάνους καλλιτέχνες και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί τους παίζουν πολλά δικά μας τραγούδια. Δυστυχώς όταν ήθελα να φύγω είχαν απεργία τα ταξί, ωστόσο βρήκα λύση. Πήγα σε ένα σημείο που ήταν μαζεμένα και τελικά ένας οδηγός, φαν της Αλεξάνδρας Σταν, είχε την καλοσύνη να με πάει στο αεροδρόμιο».

Η Εμίλια είναι τραγουδίστρια με σημαντική καριέρα στην Ρουμανία, καθώς για επτά χρόνια τραγούδαγε σε κρουαζιερόπλοια που έκαναν τον γύρο της Ευρώπης, ενώ στο ρεπορτόριο της έχει περισσότερα από 250 τραγούδια. Αγαπημένο της είδος είναι η ποπ και η τζαζ, ενώ γνωρίζει αγγλικά, ισπανικά και γερμανικά. Η καλλιτεχνική της πορεία πάντως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, καθώς ο πατέρας της ήταν κιθαρίστας και η μητέρα της τραγουδίστρια.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags