Facebook Pixel Στα 12 διαφήμιζε εσώρουχα - Στα 15 είναι έγκυος!
Life
| 2011-08-18 10:00:00

Στα 12 διαφήμιζε εσώρουχα - Στα 15 είναι έγκυος!

Στα 12 διαφήμιζε εσώρουχα - Στα 15 είναι έγκυος!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ιστορία μιας 15χρονης η οποία είναι έγκυος ενώ τρία χρόνια πριν διαφήμιζε εσώρουχα. Πολλοί κατηγορούν τη μητέρα της ότι την ενθάρρυνε να έχει νωρίς σεξουαλικές εμπειρίες.

Η 15χρονη Soya τον ερχόμενο Ιανουάριο θα φέρει στον κόσμο το παιδί που κυοφορεί, καρπός του έρωτά της από τον 17χρονο Jake Gray. Αν και πολύ νέα για να γίνει μάνα -όπως πολλοί ισχυρίζονται- η 48χρονη μητέρα της, Janis Keaveney, πιστεύει πως θα είναι εξαιρετική στα νέα της καθήκοντα.

Όταν γεννηθεί το παιδί, η πρόνοια θα τους δώσει και ένα σπίτι για να μείνουν όλοι μαζί, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

Η Soya πριν από τρια χρόνια είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη σε φωτογράφηση που έκανε με μπικίνι ενώ στη συνέχεια η μητέρα της πόσταρε φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να τη βοηθήσει (όπως υποστήριξε) στην εξέλιξη της καριέρας της. Αυτό βέβαια είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί πολλά mails από "περίεργους" άνδρες.

Η νεαρή έφηβη μάλιστα φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό με ψεύτικα νύχια και piercing στην κοιλιά ενώ αποκάλυψε πως κάνει δίαιτα και γυμναστική για να μοιάσει στο είδωλό της, τη Cheryl Cole.

Πριν από λίγες ώρες, η Soya ανέβασε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook γράφοντας: "Το να είσαι έγκυος δε σημαίνει πως είσαι τσούλα ειδικά όταν έχεις μακροχρόνια σχέση με τον σύντροφό σου".

Η μητέρα της δηλώνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο έγινε ο σάλος. "Η Soya δε θα μοιράζεται το κρεβάτι της με τον Jake μέχρι να γίνει 16 ετών τον Ιανουάριο. Είμαι πολύ αυστηρή με αυτό. Αγαπιούνται μεν αλλά ο νόμος είναι νόμος", είπε η 48χρονη.

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags