Facebook Pixel Sportdog.gr | 12 άνδρες αποκαλύπτουν τι έκαναν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ και τους ξετρέλανε
Life
| 2019-06-20 22:04:00

12 άνδρες αποκαλύπτουν τι έκαναν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ και τους ξετρέλανε

Sportdog Team
12 άνδρες αποκαλύπτουν τι έκαναν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ και τους ξετρέλανε

Oι άνδρες σκέφτονται πολύ πιο απλά από όσο νομίζεις και η υπερανάλυση των καταστάσεων δεν είναι το δυνατό τους σημείο. 

Μικρές λεπτομέρειες και κινήσεις που ούτε καν φαντάζεσαι μπορούν να τους ξετρελάνουν στο κρεβάτι. Συνήθως είναι πιο άνετοι και μιλούν ανοιχτά και ακομπλεξάριστα γι' αυτά που τους αρέσουν στο σεξ.

Ξέρουν να ζητήσουν αυτό που θέλουν χωρίς να ντρέπονται, ενώ μοιράζονται τις στιγμές που τους έμειναν χαραγμένες την μνήμη. Κάτι που είπες, ή που έκανες, ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις και απογείωσε την ...διάθεση σας για σεξ. Ποια είναι όμως αυτά που μπορούν να τους τρελάνουν;

12 άνδρες εξομολογούνται την πιο έντονη εμπειρία τους στο σεξ.

Αν ένιωθες ότι χρειαζόσουν νέες ιδέες για να γίνεις πιο «δημιουργική» στο σεξ με τον σύντροφο σου αλλά και για αν τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου, διάβασε όσα έχουν μέσα στο μυαλό τους, γιατί η γνώμη τους σίγουρα μετράει.

«Δεν υπάρχει κάτι πιο ερωτικό από την ειλικρίνεια μιας γυναίκας στο σεξ» Steve G.

«Όταν η κοπέλα μου με ξύπνησε κάνοντάς μου στοματικό έρωτα. Ήταν ξαφνικό και γι' αυτό ήταν φοβερό.» Alex J.

«Μια φορά η κοπέλα μου ήρθε φορώντας ένα φόρεμα με φερμουάρ, από πάνω ως κάτω στο μπροστινό μέρος. Το να το κατεβάζω και να αποκαλύπτονται τα δαντελένια εσώρουχα που φορούσε από μέσα ήταν απίστευτα καυτό» Joseph G.

 
 

«Μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας, αφού είχα ήδη μιλήσει μαζί της κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού για το πόσο άγχος είχε η μέρα μου, ήρθα σπίτι και φορούσε σέξι εσώρουχα, με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο με τη γραβάτα, με έσπρωξε στο κρεβάτι, με κοίταξε με φανερά αθώα μάτια, χαμογέλασε και είπε ότι με αγαπάει για πρώτη φορά, έπειτα μου όρμησε και φυσικά το ανταπέδωσα δέκα φορές ». -Erich J.

«Να είναι σεξουαλικά σίγουρη και να μην φοβάται να μου πει τι την ευχαριστεί και τι όχι. Δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό σε μια κοπέλα που προσποιείται. Ξέχνα τον εγωισμό σου και απλά μίλα ειλικρινά για το τι σου αρέσει. Το σεξ θα είναι πιο απολαυστικό και για τους δυό μας.»—Scott W.

«Όταν δεν φοβάται να φωνάξει κατά τον οργασμό» -Mario G.

«Είναι πολύ hot μια γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται και να αφήνει τον σύντροφό της να την παρακολουθεί!» Mark A.

 

«Η εμπιστοσύνη είναι σίγουρα το No1. Κοίτα τον άνθρωπό σου στα μάτια, χαμογέλασέ του και πες του πόσο σου αρέσει ή όχι αυτό που κάνει». -Harry W.

«Στην μέση της σεξουαλικής πράξης η κοπέλα μου είπε: 'Είσαι τόσο καυτός! Όχι, δεν ήταν dirty talking ... ήταν απλώς ένα κομπλιμέντο που πραγματικά με άναψε και με έκανε να θέλω να την ευχαριστήσω περισσότερο ». -Michael L.

«Όταν παίζει με τις θηλές και το στήθος της και λικνίζεται όταν είμαι πάνω της -Αυτό με τρελαίνει πραγματικά σε αυτήν». -Nicholas M.

«Κάναμε σεξ αφού με περίμενε στο κρεβάτι με τα εσώρουχα. Ήταν το πιο καυτό sex που κάναμε ποτέ». -Matty H.

«Όταν μου έβαλε εκείνη το προφυλακτικό, ενώ με κοίταζε στα μάτια. Απλό, αλλά σέξι». -Jay J.


Πηγή: bovary.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags