Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πιπεράτες" αποκαλύψεις από την Μαρία Κωνσταντάκη - Δεν φαντάζεστε που έχει κάνει σεξ (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2019-06-26 19:18:00

"Πιπεράτες" αποκαλύψεις από την Μαρία Κωνσταντάκη - Δεν φαντάζεστε που έχει κάνει σεξ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πιπεράτες" αποκαλύψεις από την Μαρία Κωνσταντάκη - Δεν φαντάζεστε που έχει κάνει σεξ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έχω κάνει σεξ έξω από νεκροταφείο».

Στο After Dark του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός, όταν μπήκε στο εξομολογητήριο απάντησε σε όλες αυτές τις “πονηρές” ερωτήσεις του παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας και δημόσια μέρα που έχει κάνει σεξ.

«Το νοσοκομείο είναι περίεργο γιατί άμα κάνεις κάτι τύπου σεξουαλικό και είναι ο παππούς στο διπλανό κρεβάτι… Δεν είχαμε και λεφτά τότε για το μονόκλινο, ήμασταν φοιτητές. Δεν έχω ρε συ κάτι γιατί ξέρεις τι γίνεται τώρα, αυτά τα άσχημα έρχονται με τα γηρατειά. Είναι περίεργο μέρος η παραλία; Σιγά το πράγμα. Είναι περίεργο μέρος το πλοίο; Σιγά το πράγμα. Αυτά δεν είναι περίεργα μέρη, το θέμα είναι να υπάρχει ο κίνδυνος… Άμα είναι βράδυ και είσαι με τον σλίπινγκ μπαγκ στο κατάστρωμα, κι αυτό δεν είναι περίεργο. Αλλά αυτά γινόντουσαν παλιά…

Αυτά έχουν παίξει τώρα, πλοία, εκκλησίες… Όχι μέσα στην εκκλησία. Ξέρεις, αυτά τώρα, νεκροταφεία, έχουν παίξει. Έχω κάνει σεξ έξω από νεκροταφείο γιατί συνήθως τα νεκροταφεία είναι σε απόμερα μέρη. Όχι, δεν είναι το νεκροταφείο πιο περίεργο μέρος από το νοσοκομείο, γιατί εκεί ήταν στου διαόλου τη μάνα κι επίσης δεν υπήρχε κανένας, και δεν ήσουν μέσα στο νεκροταφείο, απ’ έξω. Όχι στην είσοδο, τι να κάνεις στην πόρτα; Να δεις αν έρχεται ο χάρος; Πιο έξω», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

 

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags