Facebook Pixel Φοβερή Ιγγλέζου: "Δεν κάνω πολύ σεξ! - Είμαι αυστηρή - Αυτή είναι η ομάδα μου - Θέλω Τσιτσιπά"
Life
| 2019-10-13 13:00:00

Φοβερή Ιγγλέζου: "Δεν κάνω πολύ σεξ! - Είμαι αυστηρή - Αυτή είναι η ομάδα μου - Θέλω Τσιτσιπά"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Φοβερή Ιγγλέζου: "Δεν κάνω πολύ σεξ! - Είμαι αυστηρή - Αυτή είναι η ομάδα μου - Θέλω Τσιτσιπά"

Η σέξι Ασημίνα αποκλειστικά στο sportdog! "Ποια ανήθικη πρόταση;".

Πόσες φορές έχετε διαβάσει πηχαίους τίτλους του sportdog στη στήλη Hot Dog, όπως "μοιράζει εγκεφαλικά - πάρτε υπογλώσσια - τούμπανο - αναστάτωσε τα πλήθη"; Πάμπολλες, μπορεί και χιλιάδες, αφού η ιστοσελίδα ξέρει να υμνεί και να τιμά στον υπερθετικό βαθμό τη γυναικεία ομορφιά.

Μία από τις καλλονές που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο γήπεδο του sportdog κατακτώντας τέτοιους τίτλους είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου. Έχει προκαλέσει αίσθηση με τις φωτογραφήσεις της. Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κόβουν την ανάσα, ενώ οι ατάκες της στις συνεντεύξεις που έδινε κατά καιρούς άφησαν εποχή.

Ζει και εργάζεται στη Λαμία, ενώ στην Αθήνα έρχεται μόνο για δουλειές ή για να λάβει μέρος σε αθλητικές εκδηλώσεις, μιας και η ίδια είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Τρέχει και άντε να τη φτάσεις, γιατί το ξανθό μοντέλο είναι πάντα σε εγρήγορση. Δουλειά, σπίτι, προπόνηση και πάλι πίσω στη βάση της.

Η Ασημίνα μίλησε στο sportdog όπου απάντησε σε πολλές ενδιαφέρουσες και συνάμα "πικάντικες" ερωτήσεις. Ποιο είναι το τελευταίο της επίτευγμα στον αθλητισμό; Έχει δεχθεί ποτέ ανήθικη πρόταση, γιατί θεωρεί, ότι δεν προκαλεί και ποιον αθλητή εκτιμάει; Όλα ακολουθούν παρακάτω...

Θα ξεκινήσουμε λίγο ανάποδα τη συνέντευξη. Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον;

"Τα πονηρά (ακούγονται γέλια); Θέλω να είμαι καλά. Τα περισσότερα όνειρα αφορούν τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Όλα τα άλλα, ό,τι έρθει το απολαμβάνουμε και το ζούμε".

Πόσα παιδιά έχεις;

"Έχω δύο κόρες, η μία είναι 19 και η άλλη 11. Η μεγάλη σπουδάζει στην Ιατρική, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η μικρή πηγαίνει στο σχολείο και είναι πολύ καλή. Είμαι πολύ υπερήφανη γι' αυτές".

Πόσο μερίδιο έχεις στην επιτυχία της κόρης στο να περάσει σε μία δύσκολη σχολή όπως η Ιατρική;

"Είναι δικός της καθαρά άθλος".

Ποια βήματα ακολούθησες στην καριέρα σου;

"Έχω κάνει διάφορες σπουδές. Τελείωσα μία σχολή γυμναστικής ώστε να ασχοληθώ με το πέρσοναλ τρέινινγκ, τη γιόγκα και τις πιλάτες. Ασχολήθηκα πολλά χρόνια αλλά για μένα προείχε η οικογένειά μου. Ήθελε πολύ κυνήγι. Στα 19 μου έκανα την πρώτη μου κόρη. Με το χώρο του μόντελινγκ δεν είχα ασχοληθεί και δεν με αφορούσε. Έτυχε κάποια στιγμή και με έπεισαν να πάω σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό. Ανάμεσα σε 50 χώρες κέρδισα τον τίτλο best body. Αυτό ήταν το 2014. Από τότε ξεκίνησα σε αυτόν το χώρο. Ήταν δύσκολη χρονιά. Επέλεξα να κάνω αυτό που μου άρεσε πιο πολύ, όπως η προώθηση μαγιό. Ως best body έχω ένα σώμα που γράφει καλά με το μαγιό. Δεν μου αρέσει το πρόστυχο. Και θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι σέξι. Στην Ελλάδα μπορεί να μη φαίνεται έτσι. Εγώ νομίζω όμως ότι το υπηρετώ και βγαίνει όπως πρέπει. Δεν με ενδιαφέρει να πηγαίνω σε events και σε πασαρέλες. Προσπάθησα να μπω στο χώρο της παρουσίασης. Είχα μπει στο web tv γνωστού τηλεοπτικού καναλιού, αλλά ο χώρος του θεάματος είναι λίγο κλειστός. Πρέπει να έχεις καλές γνωριμίες. Δεν είναι εύκολο να σε εμπιστευτούν και να σου δώσουν την ευκαιρία. Εδώ και καιρό όμως έχω συνεργασία με το Mykonos Live TV".

Δέχτηκες ποτέ ανήθικη πρόταση;

"Όχι δεν μου έχουν κάνει! Νομίζω ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να το επικοινωνείς κάπως. Δεν εμπνέω κάτι τέτοιο. Εγώ είμαι πολύ αυστηρή".

Στο βιογραφικό σου παρατηρεί κανείς μία μεγάλη αγάπη για το τρέξιμο...

"Είμαι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος. Το αγαπώ πάρα πολύ. Τρέχω υπεραποστάσεις. Τελευταίος αγώνας ήταν στις Άλπεις, όπου έτρεξα και έγινα η πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισα τη διαδρομή. Στα 10 χρόνια δεν είχε τερματίσει καμία. Φέτος ήμασταν δύο και η άλλη εγκατέλειψε. Έτρεξε 350 χλμ, σε μία διαδρομή 27.000 μέτρων ανάβασης σε 3300 υψόμετρο, σε 6 μερόνυχτα συνεχόμενα, χωρίς ύπνο, χωρίς τίποτα".

Πόση ώρα γυμνάζεσαι τη μέρα για να διατηρείς τόσο όμορφο κορμί;

"Κάνω μία συνολική προπόνηση που περιλαμβάνει κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο. Σίγουρα σπαταλώ τρεις ώρες τη μέρα. Έχω ασχοληθεί λίγο και με το τρίαθλο".

Στο παρελθόν είχες προκαλέσει με μία δήλωσή σου, ότι το πήδημα και το τρέξιμο είναι ελευθερία. Καλά πώς σου βγήκε τέτοια ατάκα;

"Έτσι το νιώθω. Όπως όταν τρέχεις είναι ελευθερία, έτσι και στο σεξ. Ο άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται ελεύθερος σε αυτά τα πράγματα. Αλίμονο αν βάζει φραγμούς και σκέψη. Ο αθλητισμός και ο έρωτας είναι ελιξίρια".

Οπότε να υποθέσουμε, ότι εκτός από τη γυμναστική παίζει ρόλο και η ερωτική διαδικασία στη διατήρηση ενός σμιλεμένου σώματος;

"Το έχω ρίξει στα πολλά χιλιόμετρα, επειδή σεξ δεν κάνω πολύ. Τι να κάνουμε; Εγώ λέω αλήθειες. Όχι σαν κάποιους άλλους που λένε ότι όλη την ημέρα κάνουν και δεν κάνουν καθόλου. Αυτό είναι καρφί για πολλούς. Οι περισσότεροι άνδρες λένε, ότι δεν τις προλαβαίνουν".

Σου αρέσει να προκαλείς με τις φωτογραφήσεις σου;

"Όχι απλά μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Θέλω να κερδίσω την προσοχή. Δεν προκαλώ... γοητεύω. Δεν μου αρέσει να αντιγράφω. Νιώθω ως αθλήτρια πολύ εξοικειωμένη με το σώμα μου. Αυτό με βοηθά στο να είμαι άνετη. Ως γυναίκα αισθάνομαι πολύ όμορφα και έχω αυτοπεποίθηση".

Στο διαδίκτυο έχεις δεχτεί φλερτ με άκομψο τρόπο;

«Δεν θα το έλεγα. Ίσως οι περισσότεροι να σέβονται το γεγονός ότι είμαι μητέρα και αθλήτρια. Εντάξει τώρα αν 10 από τους 126.000 που με ακολουθούν στο Instagram κάνουν και κάποιο χυδαίο σχόλιο μετά από κάποια ανάρτηση, ποιος τους δίνει σημασία; Το παραβλέπεις. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι έτσι είναι αυτά".

Παρατηρούμε ότι είναι πολύ ενεργή στις αναρτήσεις του sportdog στο Instagram! Μας διαβάζεις;

"Εννοείται! Το έχω στα αγαπημένα μου. Με προσέχετε".

Παρακολουθείς ποδόσφαιρο; Τι ομάδα είσαι;

"Παρακολουθώ. Δεν είμαι με μία συγκεκριμένη ομάδα. Είμαι Εθνική Ελλάδας. Δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω κάποια ξεχωριστά, γιατί οι θαυμαστές μου είναι από όλα τα οπαδικά φάσματα".

Εκτιμάς ιδιαίτερα κάποιον αθλητή;

"Έναν εκτιμώ από την Ελλάδα, τον Στέφανο Τσιτσιπά, γιατί ξεχωρίζει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags