Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καρφιά" από Νώντα Παπαντωνίου για την Ιωάννα Τούνη: "Εγώ δεν θα..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2019-12-19 19:27:00

"Καρφιά" από Νώντα Παπαντωνίου για την Ιωάννα Τούνη: "Εγώ δεν θα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Καρφιά" από Νώντα Παπαντωνίου για την Ιωάννα Τούνη: "Εγώ δεν θα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί δεν μπορούσαν να είναι ξανά μαζί;

Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά. Ο νεαρός αθλητής αναφέρθηκε, για πρώτη φορά, στον χωρισμό με την ξανθιά καλλονή που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του “My Style Rocks”.

“Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και στο παιδί, πέρασα ξυστά, από το πλάι. Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας γιατί μπορώ να δώσω σιγουριά και ότι θα χρειάζεται ένα παιδί” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο μπασκετμπολίστας.

“Για μένα ήταν σίγουρα πολύ μεγάλο το διάστημα που ήμασταν μαζί με την Ιωάννα. Και την πρώτη και την δεύτερη φορά, ήμασταν κοντά στα δύο χρόνια μαζί με το διάστημα που ήμασταν χωρισμένοι” παραδέχθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου για την γνωστό μοντέλο. “Δεν θα μπορούσαμε πια να ξαναείμαστε μαζί. Ο καθένας μας έχει πάρει τον δρόμο του”.

“Έχω πάρει μάστερ σαν φωτογράφος με την Ιωάννα” πρόσθεσε με χιούμορ. Σχετικά με τη νέα σχέση της εντυπωσιακής καλλονής, που ήρθε πολύ γρήγορα μετά τον δικό τους χωρισμό, ο Νώντας Παπαντωνίου δήλωσε: “Δεν θεωρώ φυσιολογικά κάποια πράγματα. Συναισθήματα να αλλάζουν τόσο γρήγορα. Με αυτά δεν συμφωνώ. Δεν θέλω να αφήσω υπονοούμενο, ο καθένας όπως νιώθει. Αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να προχωρήσω τόσο εύκολα και δεν θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα. Ακόμα και εάν ήμασταν ζευγάρι με την Ασημίνα, δεν θα μας βλέπατε ποτέ σε φωτογραφίες χεράκι – χεράκι”.

Όσον αφορά, τέλος, στο εάν η Ιωάννα Τούνη ήταν το άλλο του μισό, ο νεαρός αθλητής σχολίασε λιτά πως “νομίζω ότι ταιριάζαμε γενικά, όχι μόνο εμφανισιακά”.

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags