Facebook Pixel Sportdog.gr | "Έκραξε" τους παίκτες του Ατρομήτου ο Παντελίδης: "Χάναμε 3-0 στην Τούμπα και..."
Life
| 2019-12-23 22:27:00

"Έκραξε" τους παίκτες του Ατρομήτου ο Παντελίδης: "Χάναμε 3-0 στην Τούμπα και..."

Sportdog Team
"Έκραξε" τους παίκτες του Ατρομήτου ο Παντελίδης: "Χάναμε 3-0 στην Τούμπα και..."

Ατάξες που θα συζητηθούν μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Την ανάγκη για άμεση αλλαγή της νοοτροπίας των παικτών του υπογράμμισε ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάββας Παντελίδης, μετά την ήττα της ομάδας του στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

«Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής. Εμείς για μεγάλο διάστημα δεν είχαμε μυαλό. Δε δικαιολογείται η τόση έλλειψη πάθους και ενέργειας. Χάναμε με 3-0 και δεν είχε νευριάσει παίκτης μας».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα το 2020: «Ασφαλώς το πρώτο που πρέπει να αλλάξει είναι αυτό και κάποια παιδιά που έχουν αυτή τη νοοτροπία δεν θα πρέπει να τα δούμε ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Η νοοτροπία είναι περισσότερο και λιγότερο οι δυνάμεις.

Δεν έχουμε καλή νοοτροπία. Είναι σαν να βρίσκονται στο γήπεδο κάποια παιδιά, απλά για να βρίσκονται. Εγώ δε δέχομαι από την ομάδα μου να έχει αυτή τη νοοτροπία στο γήπεδο. Έχεις δικαίωμα να μην παίξεις καλά, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να μην "ματώσεις". Το "τώρα" πρέπει να αλλάξουμε.

Μπήκαμε στο ημίχρονο με το 3-0 και δεν ήταν εύκολο, όμως δεν μου αρέσει η νοοτροπία της ομάδας και είμαι εγώ ο υπεύθυνος που πρέπει να την αλλάξω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags