Facebook Pixel Sportdog.gr | Στάσεις Σεξ: 27 Ερωτικές Στάσεις για Ανεπανάληπτους Οργασμούς (ΦΩΤΟ)
Life
| 2020-03-31 21:45:00

Στάσεις Σεξ: 27 Ερωτικές Στάσεις για Ανεπανάληπτους Οργασμούς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στάσεις Σεξ: 27 Ερωτικές Στάσεις για Ανεπανάληπτους Οργασμούς (ΦΩΤΟ)


 

Όλοι έχουμε ακούσει για το Κάμα Σούτρα, το αρχαίο αυτό ινδουιστικό κείμενο με αφορισμούς και οδηγίες για τον έρωτα και τις στάσεις σεξ.

Ήξερες όμως ότι απευθυνόταν μόνο σε πλούσιους προνομιούχους Ινδούς άντρες και ότι μόνο το 30% του βιβλίου περιέχει στάσεις του σεξ;

Ας μην ξεχνάμε όμως πως η συγγραφή του τοποθετείται ανάμεσα στον 3ο και 4ο αιώνα μ.Χ.

Πολύ αργότερα, σεξολόγοι εμπλούτισαν και εκσυγχρόνισαν το βιβλίο, ώστε να δίνει βάση στην σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας αλλά να μην είναι και αναγκαία η προετοιμασία πριν τη δράση (πχ μασάζ με αιθέρια έλαια, αρωματικά sticks, ξύρισμα του άντρα κτλ).

Τρεις κατηγορίες επαφής χρησιμοποιούνται ευρέως:

  • Η κολπική συνουσία, δηλαδή η κολπική διείσδυση
  • Η πρωκτική συνουσία
  • Και τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι ασήμαντο, το στοματικό σεξ δηλαδή, η διέγερση των οργάνων με το στόμα.

Βέβαια, οι σεξουαλικές πράξεις μπορούν να περιλαμβάνουν και άλλες μορφές διέγερσης, όπως ο ατομικός ή αμοιβαίος αυνανισμός με ή χωρίς την συνδρομή sex toys / ερωτικών παιχνιδιών.

Στάση Σεξ Ιεραποστολικό

Όταν στη Δύση μπήκαμε στα χρόνια του σκοταδισμού (Μεσαίωνας), σε κάποια οικουμενική σύνοδο, αποφασίστηκε να υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που θα γίνετε η σεξουαλική πράξη.

Και ναι, από εκεί βγήκε το ιεραποστολικό! Από τις κλασικές, μα καθόλου βαρετές στάσεις, που διεγείρει και το σημείο G, αλλά και την κλειτορίδα.

Σίγουρα υπάρχει λόγος που όλοι προτιμάμε αυτή τη στάση και θα είναι για πάντα επίκαιρη είτε πάμε στην κόλαση είτε όχι.

 

Στάση Σεξ Στάση του Σκύλου (Doggy Style)

Μία από τις δημοφιλέστερες στάσεις σεξ είναι η doggy style. Η doggy style δεν έχει μόνο έναν τρόπο διείσδυσης – αυτόν τον κλασικό που κάθεσαι στα τέσσερα.

Μπορείς να καθίσεις σε αυτή τη στάση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Κάθεσαι στα τέσσερα και κατεβάζεις την πλάτη σου, όσο πιο πολύ μπορείς, προς τα κάτω (yoga position).

Το doggy style είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακαλύψεις το σημείο G!

Αυτή στάση δεν ενδείκνυται μόνο για κολπική διείσδυση, αλλά και πρωκτική.

Στάση Σεξ Καουμπόισσα (Cowgirl) & Ανάποδη Καουμπόισσα (Reverse Cowgirl)

Γνωστή και ως woman on top (γυναίκα από πάνω). Μπορεί να γίνει με ποικίλους τρόπους, αλλά ο άντρας να είναι πάντα ξαπλωμένος και η γυναίκα από πάνω, με τους κύριους τρόπους εκτέλεσης:

Το πρόσωπο της γυναίκας να είναι στραμμένο προς το πρόσωπο του άντρα

Η γυναίκα να έχει γυρισμένη την πλάτη, δηλαδή reverse cowgirl

Η συγκεκριμένη στάση μπορεί να γίνει και πρωκτική.

Οι σύντροφοι, μπορούν να έρθουν και οι δυο εύκολα σε οργασμό, κυρίως επειδή η γυναίκα ελέγχει την ταχύτητα, την ορμή αλλά και την τριβή της κλειτορίδας και επειδή οι άντρες ερεθίζονται πολύ οπτικά.

Αυτή η στάση ωθεί την δυναμική σεξουαλικότητα της κάθε γυναίκας και ενισχύει την αυτοπεποίθηση της, με το να αφήνει τον σύντροφο της να είναι παθητικός και να παίρνει αυτή τα ηνία.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή στάση ευθύνεται για σχεδόν το 50% των καταγμάτων του πέους που προκαλούνται κατά τη διάρκεια του σεξ.

Πρέπει πάντα να γίνεται με προσοχή, γιατί η γυναίκα έχει όλο το βάρος της πάνω στο πέος, που είναι σε στύση, και ακριβώς επειδή δεν μπορεί να ελεγχτεί από τον άντρα αυτή η στάση, το πέος λυγίζει όταν γίνεται η διείσδυση με λάθος τρόπο.

Στάση Σεξ Κουτάλι (Spooning) & Ανάποδο Κουτάλι (Reverse Spooning)

Μια από τις βασικές τέσσερεις στάσεις, η στάση κουτάλι, είναι αρκετά δημοφιλής, κυρίως στους ερωτευμένους.

Ονομάζεται έτσι, επειδή τα σώματα των εραστών μοιάζουν σαν δυο κουτάλια δίπλα δίπλα. Ο ένας σύντροφος ξαπλώνει διπλά στον άλλον, με τα γόνατα λυγισμένα, τα δυο σώματα είναι σφιχτά και αγκαλιά.

Όπως και πολλά άλλα sex positions, έτσι και το spooning γίνεται με ποικίλους τρόπους, ανάλογα τα γούστα και τη φαντασία.

Κατά τη διείσδυση, μπορεί να επιτευχτεί πιο εύκολα η διέγερση του σημείου G. Είναι από τις στάσεις που μπορούν να γίνουν και πρωκτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις λίγες στάσεις που μπορούν να συμμετέχουν παρά πάνω από δύο άτομα. Σε αυτήν την στάση, ο ενεργητικός δεν μπορεί να επιταχύνει πολύ, και για αυτό διαρκεί περισσότερο από ότι σε άλλες.

Τέλος, για το λόγο ότι δεν θέλει ιδιαίτερη δυναμική είναι ιδανική για έγκυες, αρρώστους και ηλικιωμένους.

Στο “ανάποδο κουτάλι”, το ζευγάρι ξαπλώνει και πάλι στο πλάι όπως και στο “κουτάλι”, όμως αυτή τη φορά οι δύο σύντροφοι κοιτάζονται κατάματα.

Στάση Σεξ Οι Ώμοι G

Η γυναίκα και ο άντρας απολαμβάνουν ιδιαίτερα αυτή τη στάση, διότι η διείσδυση γίνεται πολύ βαθιά και με ορμή.

Ο παθητικός είναι ξαπλωμένος με τα πόδια ψηλά ενώ ο ενεργητικός είναι από πάνω με τα πόδια ανάμεσα από το κεφάλι του.

Ιδανική ερωτική στάση για ποδολάγνους, αφού οι πατούσες είναι πάρα πολύ κοντά στο οπτικό πεδίο του ενεργητικού.

Στάση Σεξ 69

Το περίφημο και γνωστό 69. Είναι η στάση που τα σώματα ευθυγραμμίζονται και το στόμα του κάθε ένα είναι στα γενετικά όργανα του άλλου ώστε να κάνουν στοματικό έρωτα ταυτόχρονα.

Οι εραστές είναι στραμμένοι ο ένας προς τον άλλον, όπως το 6 και το 9. Είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί προσφέρει ταυτόχρονη ικανοποίηση και στους δύο, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το μειονέκτημα της: είναι δύσκολο να προσφέρεις ηδονή και να παίρνεις ταυτόχρονα.

Είναι στάση που μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε συνδυασμό των δύο φύλων.

Οι παραπάνω στάσεις που είδαμε είναι οι πιο διαδεδομένες και γνωστές στάσεις για σεξ. Ας δούμε και κάποιες άλλες, που δεν τις λες και… καθημερινές ή αυθόρμητες.

Στάση Σεξ 68

Η στάση 68 είναι στην ουσία ο στοματικός έρωτας στον πρωκτό.

Στάση Σεξ Το κέρασμα

Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με τα πόδια όρθια και λυγισμένα πάνω στην πλάτη του ενεργητικού.

Στάση Σεξ One down

Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με κλειστά τα πόδια, και ο άντρας γλύφει την κλειτορίδα της γυναίκας, με σκοπό τους πολλαπλούς οργασμούς.

Στάση Σεξ Πιστόνι

Σε αυτήν την στάση πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να μπείτε στα βαθιά.

Ο παθητικός πρέπει να είναι ξαπλωμένος, με ανασηκωμένη λεκάνη προς τα επάνω και ο ενεργητικός να κάνει βαθιά καθίσματα, δηλαδή κάτι σαν ιεραποστολικό, με τα πόδια ψηλά.

Στάση Σεξ ΟΜ

Μάλλον το ΟΜ μας θυμίζει γιόγκα, για αυτό ο ενεργητικός κάθεται σταυροπόδι και ο παθητικός τυλίγει τα πόδια του γύρω από την πλάτη του.

Με αυτόν τον τρόπο έρχεσαι πιο κοντά με τον άλλον από οποιαδήποτε άλλη στάση.

Στάση Σεξ Caboose

O ενεργητικός κάθεται με ανοιχτά πόδια και ο παθητικός κάθεται ανάμεσα στα πόδια του άλλου, για να γίνει η διείσδυση.

Είναι μια αρκετά παιχνιδιάρικη στάση, διότι ταυτόχρονα ο σύντροφος μπορεί να παίζει με το στήθος ή την κλειτορίδα.

Στάση Σεξ Άμαξα (ή Καροτσάκι)

Εντάξει, ίσως σε αυτήν την στάση πρέπει να έχετε και οι δυο αρκετά καλή φυσική κατάσταση και δεν είναι εύκολο να κρατήσει πολλή ώρα.

Σκέψου κάτι σαν doggy style, μόνο που τα πόδια του παθητικού είναι ανάμεσα στη λεκάνη του ενεργητικού, με ευθυγραμμισμένο το αιδοίο ή τον πρωκτό στο πέος.

Στάση Σεξ Ξεκούραστη Άμαξα (ή Ξεκούραστο Καροτσάκι)

Είναι ακριβώς ίδια με την άμαξα, μόνο που σε αυτήν ο ενεργητικός κάθεται, και τα πόδια του παθητικού ακουμπάνε και αυτά στο κάθισμα – χρονικά μπορεί να κρατήσει περισσότερο από την άμαξα.

Στάση Σεξ Η Καυτή

Αρκετά τρυφερή, αφού ο ενεργητικός κάθεται και έχει στην αγκαλιά του, την σύντροφο του. Ο παθητικός έχει στραμμένη την πλάτη προς αυτόν.

Στάση Σεξ Ποδήλατο

Η στάση αυτή είναι φτιαγμένη για κολπικούς οργασμούς. Ο παθητικός είναι ξαπλωμένος με τα πόδια όρθια και λυγισμένα, ενώ ο παθητικός είναι όρθιος από πάνω και κρατάει τα πόδια.

Στάση Σεξ Πάσσαλος

Σκέψου κάτι σαν την ανάποδη καουμπόισα (reverse cowgirl), μόνο που αυτή τη φορά, ο ενεργητικός έχει σηκωμένο το ένα γόνατο, και ο παθητικός έχει τα πόδια του ανάμεσα στο γόνατο. Ιδανικό για κλειτοριδικούς οργασμούς.

Στάση Σεξ Ballerina

Η στάση μπαλαρίνα είναι γνωστή και ως “στα όρθια”. Είναι η στάση όπου και οι δύο είναι όρθιοι αλλά ο παθητικός έχει το πόδι τυλιγμένο στο μηρό του ενεργητικού, ώστε η διείσδυση να γίνεται πιο σταθερά. Ότι πρέπει για εξωτερικό παιχνίδι.

Στάση Σεξ Καταρράκτης

Μια ακόμη παραλλαγή του cowgirl, μόνο που μπορεί να γίνει μόνο σε κρεβάτι. Εδώ ο άντρας είναι ξαπλωμένος από την μέση και πάνω, πάνω στο κρεβάτι, ενώ το υπόλοιπο σώμα γέρνει προς τα πίσω.

Η γυναίκα είναι από πάνω. Ο λόγος που αυτή τη στάση την προτιμούν πολλοί, είναι επειδή η πίεση που γίνεται από το ανασηκωμένο σώμα είναι μεγαλύτερη, άρα γίνεται και μεγαλύτερη διείσδυση.

Στάση Σεξ Πιρούνι

Σε αυτήν την στάση ο ενεργητικός είναι ξαπλωμένος στο πλάι, και ο παθητικός έχει το ένα πόδι κοντά στο κεφάλι του ενεργητικού με το άλλο πόδι να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια του ενεργητικού.

Στάση Σεξ Δώρο

Μια τρυφερή στάση που θυμίζει ιεραποστολικό. Η διαφορά είναι ότι ο παθητικός έχει τα πόδια τυλιγμένα γύρω από την μέση του συντρόφου, για μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Στάση Σεξ Χ (ή Ψαλιδάκι)

Μια πολύ απολαυστική στάση σεξ αλλά απαιτείται πολύ… δουλειά!

Πολλές φορές δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγο της κλήσης του πέους. Ιδανική στάση για δύο γυναίκες – ονομάζεται και διαφορετικά όταν η σεξουαλική πράξη γίνεται με γυναίκες, γνωστή ως ψαλιδάκι.

Στάση Σεξ Άγγελος

Η στάση αυτή, όπως και η αμέσως από πάνω, μπορεί να μη μπορεί να πραγματοποιηθεί, λόγο της κλήσης του πέους.

Παρ’ όλα αυτά είναι μια διασκεδαστική στάση που πρέπει να δοκιμαστεί τουλάχιστον μία φορά.

Στάση Σεξ Ένωση

Σε αυτήν την στάση ο άντρα είναι καθισμένος, και στηρίζεται στα χέρια του.

Ενώ η γυναίκα κάθεται πάνω του ώστε να γίνεται η διείσδυση και έχει τα πόδια της ανάμεσα στο κεφάλι του ενεργητικού.

Μπορεί να γίνει πολύ άβολη και σίγουρα δεν μπορεί να κρατήσει πολύ ώρα.

Στάση Σεξ Αράχνη

Μοιάζει πολύ με την ένωση, αν και σε αυτήν την περίπτωση τα πόδια του παθητικού ακουμπάνε στο έδαφος και στηρίζεται με τους αγκώνες του.

Υπάρχουν πολλές στάσεις σεξ, που οι συμμετέχοντες μπορεί να εφαρμόσουν σε οποιοδήποτε από αυτά τα είδη της σεξουαλικής επαφής ή πράξης. Ορισμένοι συγγραφείς έχουν υποστηρίξει ότι ο αριθμός των θέσεων σεξ είναι ουσιαστικά απεριόριστος.

Γενικά, οι ερωτικές στάσεις εξαρτώνται από την ψυχολογία, τον συναισθηματισμό, το χαρακτήρα, αλλά, και την εφευρετικότητα του καθενός από τους δύο συντρόφους.

Όποτε, το κλειδί είναι φαντασία και η όρεξη.

 

Πηγή: yourspecialday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags