07/04/20 - 22:22

Προσοχή: Αν η κοπέλα σου κάνει αυτό μετά το σεξ υπάρχει πρόβλημα!

Sportdog Team
Προσοχή: Αν η κοπέλα σου κάνει αυτό μετά το σεξ υπάρχει πρόβλημα!
4.164views 0shares

Έχεις παρατηρήσει τι κάνει η κοπέλα σου μετά το σεξ; Μπορεί να κουρνιάζει δίπλα σου, να σε παίρνει αγκαλιά, να γυρνάει απ’ την άλλη μεριά και να κοιμάται ή να παίρνει το κινητό στο χέρι της. Κι αυτά δεν μαρτυρούν κάποιο πρόβλημα. Το θέμα είναι αν η κοπέλα σου μετά το σεξ αυνανίζεται!

Κι εδώ έρχεται το «χάσμα των οργασμών»! Σύμφωνα με μια μελέτη, το 95% των ανδρών φτάνει σε οργασμό ενώ μόλις το 65% των γυναικών έχει οργασμό! Κι αυτό συμβαίνει επειδή πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό μέσω της διείσδυσης και οι άνδρες τι κάνετε γι’ αυτό; Γι’ αυτό και τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά!

Αν, λοιπόν, δεν περιποιηθείς τη σύντροφό σου, όπως πρέπει είναι επόμενο να αυνανίζεται και όπως δείχνουν και τα νούμερα το ποσοστό των γυναικών είναι μεγάλο!

Γι’ αυτό φίλε άνδρα έχεις αναρωτηθεί ποτέ μήπως δεν είσαι και τόσο καλός όσο νομίζεις; Ή έχεις ρωτήσει ποτέ τη σύντροφο τι της αρέσει και τι την ικανοποιεί στο σεξ;

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να διορθωθεί αυτό. Πώς;

Να αφιερώσεις χρόνο στην κοπέλα σου για να την ικανοποιήσεις και να μιλήσεις μαζί της. Μια έρευνα η οποία διεξήχθη απ’ το Archive of Sexual Behavior, διαπίστωσε ότι υπάρχουν μερικές συμπεριφορές που μπορεί να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Απ’ την άλλη αν μόλις περάσατε μια νύχτα όλο πάθος, ορισμένοι άνδρες κάνετε ένα άλλο λαθάκι. Το λαθάκι είναι ότι ρωτάς την καλή σου μετά το σεξ: “Τελείωσες, αγάπη μου;”.

Μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει σίγουρα δε θα εκτιμήσει αυτή την ερώτηση μετά το σεξ. Ρωτώντας μία γυναίκα μετά το σεξ αν τελείωσε, της αφήνεις την αίσθηση πως κατά τη διάρκεια της πράξης το μόνο που σ’ ένοιαζε ήταν η δική σου ευχαρίστηση και το πως θα τελειώσεις εσύ.

Πηγή: ipop.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ