Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτές είναι οι στάσεις και τα είδη σεξ που αγχώνουν άντρες και γυναίκες
Life
| 2020-05-25 20:11:00

Αυτές είναι οι στάσεις και τα είδη σεξ που αγχώνουν άντρες και γυναίκες

Sportdog Team
Αυτές είναι οι στάσεις και τα είδη σεξ που αγχώνουν άντρες και γυναίκες

Τα θετικά του σεξ δεν εξαντλούνται μόνο στη σχέση σου, αλλά και στην υγεία σου αλλά κάποιες φορές τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες αισθάνονται άβολα και η ευχαρίστηση γίνεται… μαρτύριο.

Η ιστοσελίδα Superdrug Online Doctor διεξήγαγε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 1.000 άντρες και γυναίκες -500 από την Αμερική και 500 από την Ευρώπη-, που κλήθηκαν να απαντήσουν ερωτηματολόγια σχετικά με τις σεξουαλικές τους συνήθειες, αποκαλύπτοντας ποιες είναι οι στάσεις και ποια τα είδη του σεξ που τους αγχώνουν περισσότερο, τους κάνουν να μην αισθάνονται άνετα και εν τέλει, να μην απολαμβάνουν όσο θα ήθελαν την πράξη αυτή καθ’ αυτή.

Τα δύο φύλα συμφωνούν ότι η συνεύρεση σε δημόσιο χώρο, το BDSM και το πρωκτικό σεξ προκαλούν το μεγαλύτερο άγχος όταν συμβαίνουν, κάνοντας άντρες και γυναίκες να αισθάνονται το ίδιο άβολα.

Όσον αφορά στις στάσεις τώρα, έχουμε και πάλι συμφωνία χαρακτήρων με τα σκήπτρα της στάσης που αντί να χαλαρώνει, αγχώνει να κρατά το όρθιο 69 ή αλλιώς το ανάποδο 69.Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το πρωκτικό σεξ, ενώ την τριάδα συμπληρώνει το kneeling wheelbarrow.

eleftherostypos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags