Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις που κάθε ζευγάρι πρέπει να δοκιμάσει (ΦΩΤΟ)
Life
| 2020-08-15 14:15:00

Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις που κάθε ζευγάρι πρέπει να δοκιμάσει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις που κάθε ζευγάρι πρέπει να δοκιμάσει (ΦΩΤΟ)

Ο απλούστερος τρόπος να προσθέσετε κάποια ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή είναι να δοκιμάσετε διάφορες σεξουαλικές στάσεις. 

Γιατί μπορεί αυτό που μετράει στο σεξ να είναι η χημεία, όμως εκτός από το πάθος, χρειάζεται και η φαντασία, γιατί όσο καλοί και αν είστε στο κρεβάτι, πρέπει που και που να πειραματίζεστε. Και όταν μιλάμε για πειραματισμό, ειδικά στο σεξ, τότε τα πράγματα είναι απλά. Δοκίμασε νέες στάσεις οι οποίες θα δώσουν μια νέα πνοή στις ερωτικές συνευρέσεις και θα σε οδηγήσουν στον παράδεισο. 

Καθίστε σταυροπόδι, πάνω στο σύντροφο σας και περάστε τα χέρια σας γύρω του. Η επαφή με τα μάτια είναι το κλειδί στη συγκεκριμένη στάση. Μπορείς επίσης να του ψιθυρίζετε στο αυτί και να αναστενάζετε βαθιά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Αφενός θα ερεθιστείτε και οι δυο πάρα πολύ, αφετέρου αυτή η στάση καθυστερεί την κορύφωση του συντρόφου, με αποτέλεσμα η ερωτική πράξη να διαρκεί περισσότερο.

Κάντε τη στάση κουτάλι. Ξαπλώστε με την πλάτη γυρισμένη στο σύντροφό σας και δημιουργείστε μια γωνία με τα γόνατά σας. Η στάση αυξάνει την απόλαυση, γιατί αφήνει τα χέρια ελεύθερα να αγγίξουν τις ερωτογενείς ζώνες.

Κάντε τη στάση σκυλάκι. Ο άντρας είναι στο πάτωμα ενώ η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με τα γόνατα στην άκρη του κρεβατιού. Αυτή η στάση επιτρέπει στο ζευγάρι να έχει τον έλεγχο των κινήσεων, προσφέροντας μεγάλη ικανοποίηση. 

Από πάνω αλλά ανάποδα.Οι άνδρες αγαπούν αυτή τη στάση, αφού είναι ίδια με το Doggy Style απλά χρειάζεται λιγότερο δουλειά από εκείνους. Και εάν είστε λίγο πιο τολμηροί και έχετε έναν καθρέφτη απέναντι σας, αυτή η στάση θα γίνει η αγαπημένη και των δύο. 

Κάντε τη στάση της γάτας. Μοιάζει με την ιεραποστολική με μια παραλλαγή. Η διαφορά είναι ότι ο άντρας στέκεται πιο ψηλά από ότι συνήθως. Επίσης υπάρχει η οπτική επαφή και αυτό μπορεί να είναι πολύ διεγερτικό. Και αν τη βαρεθείτε η μετάβαση στην ιεραποστολική είναι πολύ εύκολη.

Βάλτε τα τρόφιμα στο παιχνίδι. Μπορεί να σας ακούγεται λίγο ενάμισι εβδομάδες, όμως λίγη έξτρα βοήθεια λειτουργεί πάντα αποτελεσματικά. Πάρτε λοιπόν το βάζο με το μέλι και αρχίστε να το περιχύνεις πάνω στον σύντροφό σας. Η εμπειρία που θα ζήσετε και οι δυο θα είναι ξεχωριστή.

Και τέλος αιφνιδιάστε τον σύντροφό σας. Ενώ δουλεύει τον αιφνιδιάζετε ανεβαίνοντας πάνω του. Η στάση αυτή επιτρέπει βαθιά διείσδυση και θα σας απογειώσει.

Πηγή: jenny.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags