Facebook Pixel Big Brother: Το νέο προκλητικό πλάνο στο Big Brother - Φάνηκαν όλα στην κάμερα - Χαμός στο Twitter (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-10-17 10:37:00

Το νέο προκλητικό πλάνο στο Big Brother - Φάνηκαν όλα στην κάμερα - Χαμός στο Twitter (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το νέο προκλητικό πλάνο στο Big Brother - Φάνηκαν όλα στην κάμερα - Χαμός στο Twitter (ΒΙΝΤΕΟ)

Φόρεσε όσα λιγότερα ρούχα γινόταν και… έκλεψε τις εντυπώσεις με την αποκαλυπτική της εμφάνιση. Γιατί έγινε χαμός στα social media;

Μία ακόμα άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε στο σπίτι του Big Brother η Ανχελίτα, η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή και συνηθίζει να φοράει λίγα ρούχα.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια λοιπόν του «Μεγάλου Αδερφού», η τραγουδίστρια βρέθηκε στον καναπέ να συζητήσει με τον συμπαίκτη της Νίκο και πολλοί εκτίμησαν πως ντύθηκε προκλητικά, για να τον… πείσει να μην την ψηφίσει!

Αμέσως το πλάνο που θα δείτε παρακάτω, στο twitter υπήρξε τρομερό… κράξιμο για την Ανχελίτα!



Νέο ακατάλληλο πλάνο στο Big Brother - Χαμός στο κρεβάτι με το ζευγάρι - Τι "έπιασε" η κάμερα (ΦΩΤΟ)

Δεν χαρίζονται οι χρήστες του διαδικτύου στο ζευγάρι του «Big Brother», το οποίο για τους περισσότερους μόνο αληθινό δεν είναι.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του GNTM, Παναγιώτη Πέτσα, και την Ανχελίτα οι οποίοι ήδη από την πρώτη εβδομάδα παραμονής τους το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» χάρισαν στο κοινό διόλου κατάλληλα πλάvα.

Οι δυο τους, έκαναν για ακόμα μία φορά το χατίρι στον σκηνοθέτη του ριάλιτι, ξαπλώvοντας στο κρεβάτι και κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα: να προκαλούν.

Όπως φαίνεται, οι δυο τους θα εξακολουθήσουν να ακολουθούν τη συγκεκριμένη τακτικά καθώς -είτε το πιστεύεται είτε όχι!- παραμένουν στην κορυφή της λίστας με τους πιο δημοφιλείς παίκτες.

Δείτε τους:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags