Facebook Pixel GNTM: Το αποκαλυπτικό πλάνο στο GNTM που τρέλανε την Ελλάδα - Ζουμ σε… ακατάλληλο σημείο (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-11-05 23:44:00

Το αποκαλυπτικό πλάνο στο GNTM που τρέλανε την Ελλάδα - Ζουμ σε… ακατάλληλο σημείο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το αποκαλυπτικό πλάνο στο GNTM που τρέλανε την Ελλάδα - Ζουμ σε… ακατάλληλο σημείο (ΦΩΤΟ)

Η κοπέλα είναι από τα φαβορί για να κερδίσει το φετινό ριάλιτι μόδας και στην τελευταία δοκιμασία το... επιβεβαίωσε. Τόσο με όσα έκανε όσο και με αυτά που έδειξε στην κάμερα!
 

Στο φετινό GNTM οι κοπέλες είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές εκτός από όμορφες.

Έτσι λοιπόν, όσο και αν προσπαθεί ο σκηνοθέτης να μην… προκαλεί με τα πλάνα του, τις περισσότερες φορές η δουλειά του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Στην τελευταία δοκιμασία για παράδειγμα, η Κυβέλη φορούσε όσα λιγότερα γινόταν και τα ζουμ στα οπίσθιά της, προκάλεσαν ταραχή στα social media.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Σέξι ατύχημα για την κουκλάρα του GNTM - Φάνηκαν όλα από την Όλγα - Ζήτω… ο Ολυμπιακός! (Vid)

Πανύψηλη, με εντυπωσιακό κορμί, αθλητικές αναλογίες και ξανθά μαλλιά που παραπέμπουν περισσότερο προς Δυτική Ευρώπη και λιγότερο προς Μεσόγειο, η 21χρονη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, έχει κερδίσει κριτές και τηλεθεατές.

«Ονομάζομαι Όλγα Ντάλλα, είμαι 21 στα 22, είμαι από την Αθήνα αλλά έχω καταγωγή και από το Μόναχο της Γερμανίας» ήταν τα πρώτα λόγια στην κάμερα της νεαρής κοπέλας που όλα δείχνουν ότι πολύ πιθανόν θα μας απασχολήσει τηλεοπτικά τους επόμενους μήνες.

Για όσους δεν είναι γνώστες της μόδας και κρίνουν καθαρά από το πόσο εντυπωσιακή είναι η εξωτερική εμφάνιση, η Όλγα Ντάλλα μοιάζει να είναι ήδη νικήτρια.

Στο GNTM όμως είναι γνωστό πως δεν είναι μόνο η ομορφιά εκείνγη που μετράει. Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο για να στεφθεί μία διαγωνιζόμενη νέα βασίλισσα της πασαρέλας.

Σε μία από τις τελευταίες δοκιμασίες πάντως, η εντυπωσιακή ξανθιά… παρασύρθηκε και η κάμερα «έπιασε» όσα δεν έπρεπε!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags