Facebook Pixel GNTM: Σάλος στο GNTM! Πήγε στη φωτογράφιση χωρίς εσώρουχα - Αποκαλυπτικά πλάνα με μίνι φόρεμα! (Vid)
Life
| 2021-11-16 09:00:00

Σάλος στο GNTM: Πήγε στη φωτογράφιση χωρίς εσώρουχα - Αποκαλυπτικά πλάνα με μίνι φόρεμα! (Vid)

Sportdog Team
Σάλος στο GNTM: Πήγε στη φωτογράφιση χωρίς εσώρουχα - Αποκαλυπτικά πλάνα με μίνι φόρεμα! (Vid)

Η κοπέλα δεν πίστευε τι της ζήτησαν να κάνει μπροστά στις κάμερες, καθώς μόλις εκείνη τη στιγμή κατάλαβε πως με όσα φορούσε και ΔΕΝ φορούσε, θα είχαμε ατυχήματα. Έδωσε... μάχη με το κοντό φόρεμα!

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε τη Δευτέρα (15/11), το GNTM 4, μετά την συγκινητική αποχώρηση του Γιάννη την προηγούμενη βδομάδα.

Αυτή τη φορά, τα μοντέλα του ριάλιτι μόδας του Star έπρεπε να δουλέψουν σε σουρεαλιστικές πόζες στο σπίτι τους πάνω σε έπιπλα και να προετοιμαστούν για την επόμενη μεγάλη δοκιμασία αποχώρησης.

Με αφορμή την καραντίνα και το πόσο «ένα» γίναμε με τα έπιπλά μας, η φωτογραφική καμπάνια στο στούντιο ζητούσε από τα μοντέλα να επιδοθούν σε ευφάνταστες, περίεργες πόζες, σε σχέση με διαφορετικά design έπιπλα. Τα παιδιά έκαναν τα πάντα για να… λιώσουν με χάρη και σωστή έκφραση πάνω στα props.

Αυτή πάντως που… τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών ήταν η Μαρία, η οποία είχε φορέσει ένα πολύ κοντό φόρεμα και μάλλον καθόλου εσώρουχα, όπως ανακάλυψαν οι χρήστες του twitter!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, μόλις ανακοίνωσαν στην κοπέλα τι πρέπει να κάνει, άρχισε να σταυροκοπιέται, ενώ στη συνέχεια έδωσε μάχη με το φόρεμα, που είχε… κλειδώσει ανάμεσα στα πόδια της για να μη κατέβει!

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο μετά το 12.10’’:

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η κριτής του GNTM σε αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ χωρίς ρούχα!

Μπορεί οι περισσότεροι να τη μάθαμε φέτος από το ριάλιτι μόδας του STAR, όμως η εντυπωσιακή ξανθιά έχει χρόνια μεγάλης καριέρας και πολλές άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίσεις.

Πριν περίπου 6 χρόνια λοιπόν, όταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε εκπληκτικά σημαντικά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ εκτός συνόρων, το Yupiii την είχε ανακαλύψει και μάλιστα την είχε ακολουθήσει στα παρασκήνια της φωτογράφισής της για το Celebrity.

Το θέμα έγραφε τότε:

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν είναι ένα ακόμα από τα κορίτσια που κάνουν καριέρα εντός των τειχών. Δεν πήρε μέρος ούτε σε καλλιστεία ούτε σε ριάλιτι, αλλά κατάφερε να ταξιδέψει σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου και να γίνει μούσα του Γκοτιέ. Και γι' αυτό ευθύνονται το σαν μαγνήτης πρόσωπό της και τα εκπληκτικά, ατέλειωτα πόδια της.

Πάρε μια ιδέα από τα ατελείωτα πόδια που λέγαμε πριν...

Σάλος με το GNTM: Το σχεδόν… ακατάλληλο πλάνο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Το εντυπωσιακό ID Catwalk οδήγησε στο επεισόδιο της Δευτέρας, τους 41 τοπ υποψήφιους του GNTM 4 στη 2η φάση του bootcamp, που δεν είναι άλλη από μια επαγγελματική φωτογράφιση.

Πριν τα μοντέλα ξεκινήσουν να ποζάρουν για μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο Γιώργος Καράβας τους έδειξαν τι θα ήθελαν να δουν οι κριτές.

Η αναπαράσταση σκηνής καλοκαιρινού φλερτ σε μια εποχή, που το να τραβήξεις το βλέμμα του γείτονα δεν ήταν τόσο εύκολο όσο ένα κλικ στο Instagram, το πλύσιμο του αυτοκινήτου αποτελούσε την τέλεια πρόφαση για μια αθώα πρόκληση.

Ωστόσο η νέα κριτής του GNTM όχι μόνο δίδαξε πόζα, αλλά έβαλε... φωτιά στο σετ σε σημείο που όσο νερό και να έριχναν κατά τη διάρκεια του πλυσίματος του αυτοκινήτου δεν έλεγε να σβήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags