Facebook Pixel GNTM: Το "ακατάλληλο" πλάνο στο GNTM - Φάνηκαν όλα on camera από δύο κορίτσια - Σχεδόν γυμνές (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-11-17 09:20:00

Το "ακατάλληλο" πλάνο στο GNTM - Φάνηκαν όλα on camera από δύο κορίτσια - Σχεδόν γυμνές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το "ακατάλληλο" πλάνο στο GNTM - Φάνηκαν όλα on camera από δύο κορίτσια - Σχεδόν γυμνές (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα λευκά και διάφανα φορέματα και τα νερά, δεν βοήθησαν για να μείνουν ντυμένα τα εντυπωσιακά μοντέλα του ριάλιτι!

Στο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Τρίτης, τα 11 επίδοξα μοντέλα ταξίδεψαν μέχρι τη λίμνη Δόξα στον Φενεό Κορινθίας, πραγματοποιώντας το πρώτο τους ταξίδι εκτός Αθηνών και μακριά από τη βίλα του ριάλιτι μόδας του Star.

Τα μοντέλα βρέθηκαν μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα: Ένα επιβλητικό άλογο μέσα στο νερό με τον Γιώργο Καράβα να ποζάρει πάνω του με χάρη και επαγγελματισμό. Κάπως έτσι δόθηκε το reference για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, που είχε άρωμα… editorial και ονειρική διάθεση.

Φορώντας αραχνοΰφαντα ρούχα, τα top models κλήθηκαν να ποζάρουν με φινέτσα και να γίνουν ένα με το άλογο, ως πλάσματα της λίμνης.

Η δοκιμασία ήταν… άκρως σέξι και μάλιστα λόγω της επιλογής των ρούχων, δεν έλειψαν και οι «αποκαλύψεις», παρότι προσπάθησαν να «θολώσουν» πάρα πολλές την εικόνα.

Όπως θα δείτε όμως, τα λευκά ρούχα δεν κατάφεραν κρύψουν το γυμνό στήθος τόσο της Ειρήνης όσο και της Μαρίας!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο…

 

Σάλος στο GNTM: Πήγε στη φωτογράφιση χωρίς εσώρουχα - Αποκαλυπτικά πλάνα με μίνι φόρεμα! (Vid)

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε τη Δευτέρα (15/11), το GNTM 4, μετά την συγκινητική αποχώρηση του Γιάννη την προηγούμενη βδομάδα.

Αυτή τη φορά, τα μοντέλα του ριάλιτι μόδας του Star έπρεπε να δουλέψουν σε σουρεαλιστικές πόζες στο σπίτι τους πάνω σε έπιπλα και να προετοιμαστούν για την επόμενη μεγάλη δοκιμασία αποχώρησης.

Με αφορμή την καραντίνα και το πόσο «ένα» γίναμε με τα έπιπλά μας, η φωτογραφική καμπάνια στο στούντιο ζητούσε από τα μοντέλα να επιδοθούν σε ευφάνταστες, περίεργες πόζες, σε σχέση με διαφορετικά design έπιπλα. Τα παιδιά έκαναν τα πάντα για να… λιώσουν με χάρη και σωστή έκφραση πάνω στα props.

Αυτή πάντως που… τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών ήταν η Μαρία, η οποία είχε φορέσει ένα πολύ κοντό φόρεμα και μάλλον καθόλου εσώρουχα, όπως ανακάλυψαν οι χρήστες του twitter!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, μόλις ανακοίνωσαν στην κοπέλα τι πρέπει να κάνει, άρχισε να σταυροκοπιέται, ενώ στη συνέχεια έδωσε μάχη με το φόρεμα, που είχε… κλειδώσει ανάμεσα στα πόδια της για να μη κατέβει!

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο μετά το 12.10’’:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags