Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκαθαρίζει το τοπίο για την ελληνική εκπροσώπηση στο Miss Universe 2021
Life
| 2021-11-27 02:31:00

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για την ελληνική εκπροσώπηση στο Miss Universe 2021

Sportdog Team
Ξεκαθαρίζει το τοπίο για την ελληνική εκπροσώπηση στο Miss Universe 2021

Ο πρόεδρος των Εθνικών καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την Ελληνική εκπροσώπηση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς MISS UNIVERSE και έπειτα από τις δηλώσεις της Ραφαέλας Πλαστήρα, Σταρ Ελλάς 2019, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Σχετικά με το θέμα περί αποχώρησης της Ραφαέλας Πλαστήρα από το Miss Universe 2021, στο οποίο επικαλέστηκε το παλαιστινιακό ζήτημα, είναι όλο ψευδές.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι η Star Hellas 2019 και είναι ο μοναδικός της τίτλος, ουδέποτε είχε το επίσημο χρίσμα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο MISS UNIVERSE 2021, ως MISS UNIVERSE GREECE.

Η επίσημη MISS UNIVERSE GREECE για το 2021, είναι η Σοφία Αραπογιάννη, η οποία ανακοινώθηκε από το Μις Υφήλιος 2021 και είναι η εστεμμένη των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS με τίτλο MISS GS HELLAS 2021.

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους Έλληνες, πως πλέον, ο εθνικός οργανισμός GS HELLAS, είναι αυτός που διατηρεί τα νόμιμα δικαιώματα και συμβόλαια για την εκπρόσωπο-εστεμμένη της Ελλάδας, αλλά και συμμετοχή της για το Miss Universe 2021. Όλα τα άλλα είναι ψευδή, ανυπόστατα και εκ του πονηρού φερόμενα παραπληροφόρησης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags