Facebook Pixel Survivor: Γνωστή Influencer ήρθε εκτάκτως Αθήνα για να μπει στο Survivor - Συνάντηση με Ατζούν για τα χρήματα!
Life
| 2021-12-06 09:40:00

Γνωστή Influencer ήρθε εκτάκτως Αθήνα για να μπει στο Survivor - Συνάντηση με Ατζούν για τα χρήματα!

Sportdog Team
Γνωστή Influencer ήρθε εκτάκτως Αθήνα για να μπει στο Survivor - Συνάντηση με Ατζούν για τα χρήματα!

Πριν από λίγες ώρες κατέβηκε από το αεροπλάνο ώστε να συναντηθεί με τον Τούρκο και να υπογράψει το συμβόλαιο της. Αποκάλυψε πως η συμφωνία είναι σχεδόν κλεισμένη...
 

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Survivor» έχει ξεκινήσει. Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται στον ΣΚΑΪ για πέμπτη σεζόν και η παραγωγή βρίσκεται στην αναζήτηση προσώπων που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά όσον αφορά την τηλεθέαση.

Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό η παραγωγή φέτος ποντάρει περισσότερο στο ριάλιτι στοιχείο και λιγότερο στο αθλητικό. Κάπως έτσι το μοντέλο και Influencer Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα βήμα από το να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε στην κάμερα και επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα και μάλιστα έχει κάνει και ραντεβού για να συμμετέχει στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ την Κυριακή βρέθηκε εκτάκτως στην Αθήνα για την τελική συμφωνία!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για την πρόταση που της έγινε να μπει στο Survivor, ενώ τόνισε ότι δεν την τρομάζει τίποτα στο ριάλιτι επιβίωσης και πως όταν πεινάει θα πίνει νερό.

 

 

 

 

 

 

Γνωστός ηθοποιός χώρισε και πηγαίνει Survivor - Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος του Ατζούν! (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day». Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως χώρισε και ότι είναι ένα βήμα πριν μπει στο Survivor.

«Πού μάθατε ότι συζητάω με το Survivor; Δεν έχω υπογράψει κάτι, το συζητάμε. Αν πάω, θα πάω για το οικονομικό.

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Δε ξέρω πότε πετάω, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνω προπονήσεις. Το πότε θα πάω θα το δούμε».

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση της συντρόφου του για τη συμμετοχή του στο Survivor, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν για αρκετό καιρό ζευγάρι με τη Χριστίνα Γεροθόδωρου.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags