Facebook Pixel Sportdog.gr | "Αλητεία" Φουρέιρα μπροστά στον Μποτία! Ο αξέχαστος χορός της
Life
| 2022-12-06 22:48:00

"Αλητεία" Φουρέιρα μπροστά στον Μποτία! Ο αξέχαστος χορός της

Sportdog Team
"Αλητεία" Φουρέιρα μπροστά στον Μποτία! Ο αξέχαστος χορός της

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, βέβαια, είχε ακόμα έναν λόγο για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, καθώς στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε ο αγαπημένος της, Αλμπέρτο Μποτία.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε η Ελένη Φουρέιρα, την περασμένη Παρασκευή, στο «Teatro», μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ένα καλλιτεχνικό δίδυμο που πάντα συζητιέται και αρέσει πάρα πολύ. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, βέβαια, είχε ακόμα έναν λόγο για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, καθώς στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε ο αγαπημένος της, Αλμπέρτο Μποτία. 

«Βράχος» στο πλευρό της, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα που είχαν αποφασίσει να μείνουν χωριστά, ο ποδοσφαιριστής δεν χάνει ευκαιρία να την απολαμβάνει live και ακόμα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είδαμε στην πρόσφατη πρεμιέρα του «Teatro». Ο αμυντικός της Αλ Ουάχντα δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Ελένη, ενώ εκείνη με τη σειρά της έστελνε φιλιά και βλέμματα όλο νόημα από την πίστα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση! Ο έρωτάς τους κρατάει περίπου τρία χρόνια, από την περίοδο δηλαδή που ο Μποτία αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Και μπορεί εκείνος να πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό, αλλά στην καρδιά της Ελένης Φουρέιρα έχει πάντα θέση βασικού, με το ζευγάρι να συγκατοικεί στα νότια προάστια, όταν τουλάχιστον ο Αλμπέρτο ταξιδεύει στην Ελλάδα.

Δείτε την πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags