Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι... καρύδες της Βρισηίδας Ανδριώτου! Ποζάρει τόπλες στην παραλία και γονατίζει το ανδρικό κοινό
Life
| 2022-12-03 20:16:00

Οι... καρύδες της Βρισηίδας Ανδριώτου! Ποζάρει τόπλες στην παραλία και γονατίζει το ανδρικό κοινό

Sportdog Team
Οι... καρύδες της Βρισηίδας Ανδριώτου! Ποζάρει τόπλες στην παραλία και γονατίζει το ανδρικό κοινό

Δείτε τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης από το Survivor με δάκρυα συγκίνησης. Η Βρισηίδα, εστεμμένη γαρ, είναι από τις «φλογερές» γυναίκες που όλοι αναζητούν να θαυμάσουν… και πριν μπει στο ριάλιτι, οι λογαριασμοί της «έβαζαν» φωτιά στα όνειρα πολλών αρσενικών, που απλά ξεχνούσαν να… απομακρυνθούν από το «προφίλ» της.

Το καλλίγραμμο μοντέλο, με τα εντυπωσιακά προσόντα, ξεσήκωνε τα πλήθη των θαυμαστών της, με καυτές φωτογραφίες και πικάντικες πόζες που «ζάλιζαν», κάτι που προφανώς γνώριζε και η παραγωγή του ριάλιτι και έδινε το «δικό της αγώνα» για να πετύχει την εντυπωσιακή καλλονή σε… κατάλληλο πλάνο! Είπαμε, η εκρηκτική καλλονή εξελίχθηκε σε φαβορί παρά τις περί του αντιθέτου αρχικές προγνώσεις τώρα αυτό που μένει για να «συνέλθουν» όσοι δεν μπορούν να τη θαυμάσουν τηλεοπτικά είναι να επιστρέψει διαδικτυακά και να χαρίσει μερικές μοναδικές και αξέχαστες στιγμές όπως στο παρελθόν… όπου μάλλον προετοιμαζόταν για το ριάλιτι… καθώς η γυμνή φωτογραφία της αποδείχθηκε προφητική!

Δείτε την πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags