Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακάλυψη! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός σε γυμνές σκηνές σε ταινία του εξωτερικού - Βγήκε ΒΙΝΤΕΟ!
Life
| 2022-09-07 07:25:00

Ανακάλυψη! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός σε γυμνές σκηνές σε ταινία του εξωτερικού - Βγήκε ΒΙΝΤΕΟ!

Sportdog Team
Ανακάλυψη! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός σε γυμνές σκηνές σε ταινία του εξωτερικού - Βγήκε ΒΙΝΤΕΟ!

Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι αποφασισμένη να πετύχει στην καριέρα και δεν διστάζει να… τολμήσει μπροστά στην κάμερα.

Μπορεί στην Ελλάδα να μην την αναγνωρίζουμε και να την ξέρουν μόνο όσοι ασχολούνται πάρα πολύ με τον κινηματογράφο, όμως η κοπέλα έχει ήδη μία καλή καριέρα και έχει πρωταγωνιστήσει και σε σειρές του NETFLIX, όπως ήταν το Jupiter's Legacy!

Ο λόγος για την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό, Elena KampourisΈλενα Καμπούρη κατά το πιο ελληνικό). Η ελληνικής καταγωγής 24χρονη διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρίζουν δημοσιότητα στις παραγωγές του εξωτερικού, αφού είναι γοητευτική, φρέσκια, θαρραλέα και δεν δείχνει να σταματά πουθενά.

Το απέδειξε και με τη… γυμνή συμμετοχή της στην ταινία “Wifelike” που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, ενώ ως πρόσωπο μπορεί να την έχετε δει στο Jupiter’s Legacy και στο My Big Fat Greek Wedding 2.

Δείτε τις… αποκαλυπτικές σκηνές της και το Instagram της!

 

Το προφίλ

Γεννημένη στις 16 Σεπτεμβρίου 1997, η Elena Kampouris μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα της, Ivey Barry, είναι fashion illustrator και designer, ενώ ο πατέρας της Αλέξανδρος Καμπούρης (με καταγωγή από την Κάσο), διατηρεί boutique wine store στο Basking Ridge του Νιου Τζέρσεϊ.

Το υποκριτικό της ντεμπούτο έγινε μόλις το 2011, με έναν πολύ μικρό ρόλο στο Gossip Girl. Ακολούθησε το Jinxed στο Nickelodeon ενώ στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε το 2013 στο πλευρό των Kate Winslet και Josh Brolin για το Labor Day.

Το 2014 υποδύθηκε την Allison Doss στο Men, Women & Children και μετά πρωταγωνίστησε στο The Cobbler, μαζί με τους Adam Sandler και Dustin Hoffman. Έναν χρόνο αργότερα ήρθε η σειρά-θρίλερ American Odyssey του NBC αλλά και ο ρόλος της κόρης της Νia Vardalos και του John Corbett στο My Big Fat Greek Wedding 2.

Το ντεμπούτο της στο Broadway έγινε το 2016, στο Les Liaisons Dangereuses και στο πλευρό των Liev Schreiber και Janet McTeer.

Στο Instagram

Η ίδια έχει πρόσφατα δηλώσει πως "δεν φοβάται να βγει από την comfort zone της για να κυνηγήσει την οποιαδήποτε πρόκληση", κάτι που γίνεται ξεκάθαρο και στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου αριθμεί προς το παρόν περίπου 72.000 followers.  

Μάλιστα, συχνά πυκνά φροντίζει να δηλώνει υπερήφανη για την ελληνική καταγωγή της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags