Facebook Pixel Survivor: Αποκαλυπτική εμφάνιση από κουκλάρα του Survivor - "Ξέχασε" να φορέσει εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-09-09 09:40:00

Αποκαλυπτική εμφάνιση από κουκλάρα του Survivor - "Ξέχασε" να φορέσει εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκαλυπτική εμφάνιση από κουκλάρα του Survivor - "Ξέχασε" να φορέσει εσώρουχα! (ΦΩΤΟ)

Φέτος που πλησιάζει η εποχή να δούμε και στην Ελλάδα την All Star εκδοχή του ριάλιτι, η καλλονή είναι από τα πρώτα φαβορί για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ξεχνάει να φορέσει σouτιέν και πολύ μας αρέσει! Ο λόγος για τη Δήμητρα Βαμβακούση την γυμνάστρια με καταγωγή από τη Σαντορίνη, που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του Σκαϊ το 2019, το survivor Ελλάδα-Τουρκία.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έφτασε μέχρι τον τελικό και έχασε από την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία όμως λάμβανε μέρος για 2η συνεχόμενη φορά στο survivor!

Η διαφορά μεταξύ τους ήταν ελάχιστες ψήφοι.

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να κέρδισε τα λεφτά και τον τίτλο, η Δήμητρα Βαμβακούση κέρδισε την αγάπη των Ελλήνων αλλά και των Τούρκων τηλεθεατών, αφού και στη γείτονα χώρα η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν η αγαπημένη της Ελληνικής ομάδας για τους Τούρκους!

Φέτος που πλησιάζει η εποχή να δούμε και στην Ελλάδα Survivor η καλλονή είναι από τα πρώτα φαβορί για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται επικοινωνία με την εταιρία του Ατζούν Ιλιίτζαλι ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και να υπογράψει η Δήμητρα βαμβακούση το συμβόλαιο της!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο πλευρές θέλουν και έτσι η προοπτική να ταξιδέψει η Δήμητρα Βαμβακούση στον Άγιο Δομίνικο θα γίνει πράξη τις επόμενες εβδομάδες που θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Δείτε και την επική φωτογραφία της Δήμητρας Βαμβακούση με ανοιχτά πόδια χωρίς σouτιέν

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags