Facebook Pixel Μύκονος: Η 31χρονη πρώην αθλήτρια και κορίτσι του Only Fans… ξεσήκωσε τη Μύκονο στο σκάφος (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-09-29 07:15:00

Η 31χρονη πρώην αθλήτρια και κορίτσι του Only Fans… ξεσήκωσε τη Μύκονο στο σκάφος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η 31χρονη πρώην αθλήτρια και κορίτσι του Only Fans… ξεσήκωσε τη Μύκονο στο σκάφος (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κάθε της ανάρτηση προσφέρει υπερθέαμα σε όσους την ακολουθούν στα social media φροντίζοντας να αναδεικνύει τις χυμώδεις αναλογίες της.

Ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη όταν εμφανίζεται με μαγιώ. Ο λόγος για την πανέμορφη Lucia Lachkovic Javorcekova, η οποία διαθέτει καμπύλες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό όταν τις βγάζει σε κοινή θέα.

Η 31χρονη πρώην ποδηλάτισσα και νυν μοντέλο και σταρ του Instagram όπου μετράει 2,3 εκατομμύρια followers βρέθηκε στην Μύκονο, φόρεσε σέξυ μπικίνι και φωτογραφήθηκε για την προώθηση brand που συνεργάζεται. Η φωτογράφιση έλαβε χώρα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Kivotos που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο boutique hotel της Ευρώπης για το 2018.

Το Mykonos Live TV βρέθηκε στο backstage της φωτογράφισης και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα. Η Σλοβάκα καλλονή, η οποία διατηρεί λογαριασμό και στην πλατφόρμα OnlyFans, με κάθε της ανάρτηση προσφέρει υπερθέαμα σε όσους την ακολουθούν στα social media φροντίζοντας να αναδεικνύει τις χυμώδεις αναλογίες της. Έχει πρωταγωνιστήσει στις διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών brand όπως Philip Plein, Abarth, Bebe hair, Maxsport και Invisalign ενώ έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά όπως το GQ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciia)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags