Facebook Pixel Μαρία Καρλάκη: "Αποκάλυψη" από γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - Πήγε στο γήπεδο, ξέχασε το σουτιέν! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-10-04 09:40:00

"Αποκάλυψη" από γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - Πήγε στο γήπεδο, ξέχασε το σουτιέν! (ΦΩΤΟ)

"Αποκάλυψη" από γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - Πήγε στο γήπεδο, ξέχασε το σουτιέν! (ΦΩΤΟ)

Φωνάρα και κορμάρα η Μαρία, η οποία βρέθηκε στις εξέδρες γνωστού σταδίου και ανέβασε σχετική φωτογραφία, δείχνοντας όμως παραπάνω από όσα έπρεπε στο κοινό της.

Η Μαρία Καρλάκη τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες στον χώρο και φροντίζει να… μιλούν για αυτή οι δουλειές της και τα τραγούδια της.

Παρότι έχει περιορίσει σημαντικά τις επισκέψεις της στη Μύκονο, από όπου υπάρχουν στο διαδίκτυο πολλές φωτογραφίες της από το παρελθόν, η εντυπωσιακή ξανθιά παραμένει κουκλάρα κι ας μην… προκαλεί.

Στις τελευταίες φωτογραφίες της πάντως στο Instagram μας ενημέρωσε για την επίσκεψή της στο γήπεδο Cincinnati για αγώνα Baseball, ωστόσο οι διαδικτυακοί της φίλοι παρατήρησαν πως ήταν κάπως… ελαφριά ντυμένη και αποκαλυπτική!

Δείτε τη φωτογραφία:

Απολαύστε τη Μαρία Καρλάκη και σε κάποιες παλιότερες φωτογραφίες της:

Μαρία Καρλάκη: Νύχτα τρόμου για την τραγουδίστρια – Της έκαψαν το αυτοκίνητο

Με μία ανάρτηση στα social media η τραγουδίστρια αναφέρει πως το αυτοκίνητό της έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης, με την ίδια να δηλώνει πως δεν θέλει να γίνει το θύμα μίας επόμενης γυναικοκτονίας.

Για την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Θωμάς Ρουκούνης, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είναι τυχαίο ότι στη μέση μίας πυλωτής μόνο ένα αυτοκίνητο, εκείνο της Μαρίας Καρλάκη, ήταν εκείνο που περιλούστηκε με βενζίνη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Πυροσβεστική έχει αναλάβει την προανάκριση και διερευνά τις προσωπικές σχέσεις της τραγουδίστριας.

Για την ποινικολόγο Εβίτα Βαρελά η εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο της τραγουδίστριας είναι μία ευθεία απειλή.

Η ίδια δήλωσε πως πολλές γυναίκες φτάνουν στο κατώφλι της Δικαιοσύνης, όμως στη συνέχεια ανακαλούν τις καταγγελίες τους. «Κατά την άποψή μου, χρειάζεται οι γυναίκες να βρουν ψυχικό σθένος να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά και από εκεί και πέρα να μην κάνουν πίσω», δήλωσε η ποινικολόγος.

«Είναι ένα περιστατικό λυπηρό και εγκληματικό, το οποίο συμβαίνει συχνά σε ερωτικές αντιδικίες», σχολίασε ο συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.

Σύμφωνα με τον κο Μπαλάσκα, μετά το #MeToo οι γυναίκες έχουν αρχίσει να μιλούν, ενώ τόνισε πως οι κακοποιητικές συμπεριφορές αρχικά ξεκινούν από απλά πράγματα.

«Το μυστικό είναι η άμεση απομάκρυνση από τον κακοποιητή και η άμεση καταγγελία στην αστυνομία», υπογράμμισε.

Η Εβίτα Βαρελά ανέφερε πως οι γυναικοκτονίες ολοένα και αυξάνονται, ενώ τόνισε πως υπάρχουν δομές στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν για να λάβουν υποστήριξη οι γυναίκες που δέχτηκαν κακοποίηση.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags