Facebook Pixel Survivor: Σάλος με διάσημη παίκτρια Survivor σε νυχτερινή έξοδο - Φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο και χωρίς εσώρουχα!
Life
| 2022-11-12 09:36:00

Σάλος με διάσημη παίκτρια Survivor σε νυχτερινή έξοδο - Φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο, χωρίς εσώρουχα!

Sportdog Team
Σάλος με διάσημη παίκτρια Survivor σε νυχτερινή έξοδο - Φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο, χωρίς εσώρουχα!

Η κοπέλα έχει κορμάρα, την είδαμε μέσα στο παιχνίδι και την θαυμάσαμε και στην πρόσφατη εμφάνισή της…

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αποφάσισε πέρυσι να αφήσει για λίγο τα ρινγκ και να “μεταφερθεί” στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο απαιτητικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor! Και από την πρώτη μέρα κατάφερε να τραβήξει τα “βλέμματα’ καθώς διαθέτει ένα σώμα το οποίο θα μπορούσε να είναι από… “άλλο πλανήτη”.

Η πρωταθλήτρια του κικ μπόξινγκ, θέλησε να δοκιμάσει τα όρια της και την αντοχή της στο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης. Η "Διάσημη" αγωνίστρια του Survivor, έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στο Instagram αλλά και στα μικροσκοπικά μαγιό, καθώς στις περισσότερες αναρτήσεις της φορά ότι πιο απλό και μικρούλι και δείχνει στον κόσμο το εξαιρετικά γραμμωμένο σώμα της.

Μετά την εξοδό της πάντως από το παιχνίδι, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις αναρτήσεις της στο Instagram, όπως με το τελευταίο της... χτύπημα από νυχτερινή έξοδο, όπου φόρεσε ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα.

Απολαύστε την!

Σάλος στο διαδίκτυο - Κουκλάρα παίκτρια του Survivor σε ακατάλληλες φωτογραφίες - Δείτε την!

Πρωινό ξύπνημα με την Ασημίνα Ιγγλέζου να ποζάρει μπροστά στα μάτια μας χωρίς να φοράει απολύτως τίποτα και απλά να έχει το χέρι της στα απόκρυφα σημεία της, δεν έχουμε ξανακάνει η αλήθεια είναι!

Η εντυπωσιακή ξανθιά influencer τολμάει για ακόμα μια φορά να παίζει τρελό παιχνίδι πάνω στην άκρη του νήματος και να αναστατώνει τόσο τα μηχανάκια του instagram αλλά και όλους τους θαυμαστές της.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ μας ρίχνει για μια ακόμα φορά στον δρόμο της αμαρτίας με την ίδια μάλιστα να γράφει στην λεζάντα

«Eίμαστε όλοι αμαρτωλοί….. ή μήπως όχι»;

Το σίγουρο είναι ότι για μια ακόμα φορά κατάφερε να τραβήξει, εκτός απο το δικό μας και όλα τα βλέμματα πάνω της με το εντυπωσιακό γuμvo σώμα της

Απολαύστε την με μεγάλη προσοχή

Πηγή: tvfreaks.gr

Η Ιγγλέζου χωρίς μαγιό… ρίχνει το Instagram!  (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αυτή την φορά πραγματικά το τερμάτισε, αφού στο λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο που όμοιο του δεν έχει τολμήσει να ανεβάσει καμία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Όσες φορές και να δεις την Ασημίνα Ιγγλέζου το σώμα της είναι αυτό που κάνει την διαφορά, είτε φοράει ρούχα είτε φοράει ελάχιστα. Τι γίνεται όμως όταν η ξανθιά κουκλάρα Ασημίνα αποφασίζει να κατεβάσει την παροχή στον εγκέφαλο μας με ένα βίντεο που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε;

Αυτή την φορά θα μπορούσαμε να πούμε ότι πραγματικά το τερμάτισε, αφού όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο παρακάτω η δημοφιλής instagramer κολάζει όλη την χώρα βουτώντας στην θάλασσα τώρα και όχι το καλοκαίρι, χωρίς να φοράει μαγιό!

Τι και αν ο φακός της κάμερας έχει δει τα απίστευτα από την εντυπωσιακή καλλονή αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων και πρώην παίκτρια του Survivor, σήμερα η Ασημίνα έκανε αυτό που ούτε από εκείνη δεν θα το περιμέναμε να το κάνει, ακόμα και αν έβαζε στοίχημα.

Βούτηξε στα παγωμένα νερά, φορώντας μόνο το πάνω μέρος από το μαγιό της έχοντας ξεκάθαρα αποφασίσει να μην φοράει κάτι από κάτω τρελαίνοντας τους πάντες.

Σε αυτό το βίντεο που θα δείτε η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει ξεφορτωθεί από πάνω της το μαγιό της και μάλιστα δεν φοράει τίποτα από αυτά που μας έχει συνηθίσει… ούτε καν κορδονάτο!

Δείτε την Ασημίνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί εδώ και μετά ακολουθεί βίντεο… κόλαση:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags