Facebook Pixel Sportdog.gr | Δείτε με λύσσα τη Λαρίσσα! Η καυτή Παραγουανή ποζάρει ξανά με το κινητό ανάμεσα στα στήθη της
Life
| 2022-12-26 01:12:00

Δείτε με λύσσα τη Λαρίσσα! Η καυτή Παραγουανή ποζάρει ξανά με το κινητό ανάμεσα στα στήθη της

Sportdog Team
Δείτε με λύσσα τη Λαρίσσα! Η καυτή Παραγουανή ποζάρει ξανά με το κινητό ανάμεσα στα στήθη της

Το μοντέλο έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη με τη σέξι παρουσία της στις εξέδρες, στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

Η Λαρίσα Ρικέλμε είναι μοντέλο από την Παραγουάη έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη για τα κάλλη της και για την σχέση της με το ποδόσφαιρο.

Το 2010 έβαλε τα ρούχα της σε μια βαλίτσα και ταξίδεψε από την Παραγουάη στη Νότια Αφρική για να δει από κοντά την εθνική ομάδα της χώρας της στο Μουντιάλ.

Η Ρικέλμε έκανε… παγκόσμιο ντεμπούτο στο παιχνίδι της Παραγουάης με τη Σλοβακία. Πανηγύρισε το γκολ της ομάδας της χώρας της έχοντας ένα κινητό μάρκας Nokia ανάμεσα στα στήθη της ενώ φορούσε μπλούζα της Παραγουάης.

Σε άλλο παιχνίδι της Παραγουάης είχε γράψει στο στήθος της την λέξη “Axe” για να διαφημίσει το γνωστό αποσμητικό. Αυτό ήταν η καριέρα της απογειώθηκε και το όνομα της βρέθηκε στις κορυφαίες αναζητήσεις στο ίντερνετ σε ότι αφορούσε το Μουντιάλ.

Η Λαρίσα Ρικέλμε δεν σταμάτησε να κάνει διαφημίσεις, να εμφανίζεται σε εκπομπές στην τηλεόραση και να κερδίζει χρήματα από την πληθωρική της παρουσία.

Κάποτε υποσχέθηκε να γδυθεί στο κέντρο ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά δεν το έκανε…

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags