Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Βρισηίδα ετοιμάζεται για Survivor και τα... πέταξε όλα - Τεράστιο σκίσιμο στο φόρεμα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-12-08 17:00:00

Η Βρισηίδα ετοιμάζεται για Survivor και τα... πέταξε όλα - Τεράστιο σκίσιμο στο φόρεμα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η Βρισηίδα ετοιμάζεται για Survivor και τα... πέταξε όλα - Τεράστιο σκίσιμο στο φόρεμα! (ΦΩΤΟ)

Ποιο κρύο; Το εντυπωσιακό μοντέλο ετοιμάζεται για τον Άγιο Δομίνικο και είναι άκρως αποκαλυπτική...

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά και την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αναμένεται σύμφωνα με τα spoiler να εμφανιστεί μαζί με τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star.

Το μοντέλο και influecner αυτή την περίοδο φαίνεται ότι μαζί με τον καλό της, έχουν αποφασίσει να περάσουν όσο πιο όμορφες στιγμές μπορούνε πριν επιστρέψουν στις δύσκολες καταστάσεις του Survivor και γι’ αυτό τον λόγο κάνουν διαρκώς ταξίδια στο εξωτερικό και όχι μόνο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μπορεί να έγινε γνώστη στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks», όπου είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία, έγινε όμως πασίγνωστη με την συμμετοχή της στο ριάλιτι του Survivor και πλέον είναι μια απο τις ανερχόμενες influencer.

Με ένα ένα πραγματικά εντυπωσιακό σώμα που καθηλώνει το μοντέλο καταφέρνει με τις φωτογραφίες της, είτε αυτές είναι απο προσωπικές στιγμές, είτε απο επαγγελματικές, να καθηλώνει τους θαυμαστές της.

Επειδή τώρα τελευταία τα κόκκινα φορέματα λόγω και των Χριστουγέννων είναι της μόδας και επειδή και η Φαίη Σκορδά το επέλεξε σήμερα και στο παρουσιάσαμε εδώ, ήρθε η ώρα να δείτε μια απο τις κορυφαίες εμφανίσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου με ένα κόκκινο φόρεμα που θα σας εντυπωσιάσει!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags