Facebook Pixel Έξαλλος γνωστός τραγουδιστής για την Πηγή Δεβετζή!
Life
| 2015-12-02 00:05:00

Έξαλλος γνωστός τραγουδιστής για την Πηγή Δεβετζή!

Έξαλλος γνωστός τραγουδιστής για την Πηγή Δεβετζή!

Διαβάστε το μήνυμα οργής στα Social Media σχετικά με την υπόθεση ντόπινγκ που έχει ξεσπάσει...

Πριν από λίγες μέρες σε επανέλεγχο δείγματος του 2007 έβγαλε θετική σε απαγορευμένη ουσία την Πηγή Δεβετζή.

Το 2009 είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά ένα χρόνο μετά η IAAF είχε κινήσει διαδικασίες προκειμένου να τιμωρηθεί για αποτυχημένη λήψη δείγματος σε αιφνίδιο έλεγχο.


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος είναι στενός της φίλος έκανε σήμερα ένα ξέσπασμα στα social media:

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Δε γίνεσαι ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τριπλούν τόσες φορές, δεν κατέχεις την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, δεν κοντεύεις να συνθλίψεις παρά τρίχα το παγκόσμιο ρεκόρ το 2008 και δε γίνεται να έχεις κάνει άλματα άνω των 15 μέτρων ένα εκατομμύριο φορές, άν δεν έχεις το ταλέντο, την ικανότητα, τη δύναμη, την τεχνική, την εξυπνάδα και τέλος το άστρο του πρώτου! Όσα αναβολικά κι αν πάρει κανεις δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά ούτε σε εκατό ζωες!

Η Πηγή Δεβετζή είναι μία από τις σπουδαιότερες αθλήτριες όλων των εποχών, σήκωσε την Ελλάδα ψηλά όσο δε γίνεται και μας έκανε περήφανους.Ας της δείξουμε την αγάπη, την εκτίμηση και το σεβασμό που της αξίζει (αυτό για όσα ανθρωποφάγα δημοσιογραφικά κέντρα ,χαιρέκακα ως συνήθως, τη δίκασαν πριν καν γίνει έρευνα για τις αστείες εώς γελοίες κατηγορίες που της προσάπτουν. Ότι τώρα δηλαδή μετά από 8 χρόνια και αφού υπεβλήθη σε έλεγχο και ακριβώς πριν το παγκόσμιο της Οσάκα και μετά την κατάκτηση του μεταλλίου, βρέθηκε δείγμα (που όλοι γνωρίζουν ότι καταστρέφονται μετά τον έλεγχο) θετικό; Δήλαδη 8 χρόνια μετά βρέθηκαν νέες μεθόδοι από το διάστημα που αντιστέφουν τα παλιά δείγματα; Δηλαδή κανει έλεγχο ένας αθλητής δύο φορές σε ένα μήνα εκείνη την περίοδο (στην υπερσύχρονης τεχνολογίας χώρα της Ιαπωνίας) και είναι αρνητικός και 8 χρόνια μετά γίνεται ξαφνικά θετικός; 8 χρόνια μετά γιατί; Για να αποδείξουν οι κύριοι ΤΙ; Και εμείς ( κάποιοι δηλαδή γιατι ο κόσμος δε μασάει εύκολα) τους ακούμε σαν αρνιά; Δεν υπάρχει λογικη σε όλο αυτό, ο κοινός νους καταλαβαίνει ότι κάτι βρωμάει, κάτι παίζει, κάτι πάει στραβά!


Η Πηγή είναι στενή φίλη μου, την ξέρω πολύ καλά. Την περίοδο του πρωταθλητισμού της ήμασταν πολύ συχνά μαζι,βρέθηκα πολλές φορές σε προπονήσεις της, είδα το σπάνιο ταλέντο της από κοντά, θαύμασα την δύναμη, το πείσμα και τη θέληση της και πάνω απ´ όλα το ΗΘΟΣ της και την αγάπη της για την Ελλάδα! ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ! Δεν το είχε ανάγκη και επαναλαμβάνω, δεν πετυχαίνει κανείς επι 5 χρόνια όσα πέτυχε η Πηγή Δεβετζή , όσα αναβολικά και να πάρει. Το δεδομένο: το μεγαλείο και τα κατορθώματα της Πηγής Δεβετζή θα είναι πάντα αναλλοίωτα, όσες αστείες έρευνες και "αποκλεισμοί" προκύψουν»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags