Facebook Pixel Οι πρώτες φωτογραφίες της Φρόσως Κυριάκου μετά το δυστύχημα με τον Παντελίδη!
Life
| 2016-03-23 11:40:00

Οι πρώτες φωτογραφίες της Φρόσως Κυριάκου μετά το δυστύχημα με τον Παντελίδη!

Οι πρώτες φωτογραφίες της Φρόσως Κυριάκου μετά το δυστύχημα με τον Παντελίδη!

Δείτε πώς είναι η μελαχρινη καλλονή 30 ημέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο. 

Τη Φρόσω Κυριάκου, που την ψάχνει όλη η Ελλάδα, που δήθεν τη βλέπουν σε καφετέρειες, σε νεκροταφεία, σε κλαμπ κ.λπ, που ποτέ όμως δεν παρουσίασαν ούτε μία φωτογραφία …σας την παρουσιάζουμε εμείς.

Είναι αποκλειστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη Φρόσω Κυριάκου να βγαίνει απο το σπίτι μιας φίλης της, συνοδευόμενη -κατά πάσα πιθανότητα- από τη μητέρα της!

Θέλουμε να παρατηρήσετε κάτι… Αυτό το κορίτσι, είναι η καλλονή που βλέπαμε στις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και το facebook.

H Φρόσω έχει μείνει κυριολεκτικά η σκιά του εαυτού της… είναι εμφανώς αδυνατισμένη, ταλαιπωρημένη και στο πρόσωπο της βλέπει κάποιος ξεκάθαρα την αγωνία και το ψυχολογικό βάρος που κουβαλάει.

Παρατηρήσαμε επίσης, ότι ο χτυπημένος της ώμος είναι συνεχώς μαζεμένος και έχει το αριστερό της χέρι μέσα στην τσέπη της… Το παιδί προφανώς δεν έχει συνέλθει ακόμη και σήμερα από το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Η Φρόσω, η φίλη, η κολλητη του Παντελή Παντελίδη, πρέπει να περνάει τρομερό προσωπικό γολγοθά, καθώς οι πληροφορίες λένε πως αντιμετωπίζει δύο πολύ σοβαρά εσωτερικά μέτωπα, που έχου ταράξει την ευαίσθητη ψυχή της!

Το πρώτο μέτωπο έχει να κάνει με τα ψυχολογικά προβλήματα που της έχει δημιουργήσει το θανατηφόρο τροχαίο με τον Παντελίδη. Το σοκ της ήταν τόσο ισχυρό, που ακόμη και σήμερα ένα μήνα μετά το δυστύχημα συνεχίζει να βλέπει εφιάλτες και να ξυπνάει κάθιδρη στον ύπνο της.

Η φίλη της μας λέει ότι οι εικόνες που αντίκρισε μετά το θανατηφόρο τροχαίο, δεν φεύγουν στιγμή από τα μάτια της. Το μυαλό της συνεχώς γυρίζει γύρω από εκείνη την τραγική μέρα. Σε αυτό ακριβώς το κομμάτι δουλεύουν οι συγγενείς της και ειδικότερα ο πατέρας και η μητέρα της Φρόσως. Προσπαθούν να κάνουν το κοριτσάκι τους να ξεχάσει και να αφήσει πίσω της, όσο αυτό είναι δυνατόν, το φοβερό αυτό δυστύχημα, που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη και έφερε στην εντατική του Ευαγγελισμού την φίλη της Μίνα.

Το δεύτερο μέτωπο, έχει να κάνει με τις επιθέσεις που δέχεται από τους φίλους του Παντελή Παντελίδη στα social media. Με όλη αυτή την γελοία παραφιλολογία, που έχει αναπτυχθεί για το ποιος ήταν ο οδηγός του οχήματος (λες και δεν θα αποδειχθεί στις αίθουσες του δικαστηρίου) η Φρόσω Κυριάκου δέχεται μία τρομερή επίθεση άνευ προηγουμένου, που φτάνει στα όρια του παράλογου!

Τη θεωρούν υπεύθυνη για τον θάνατο του Παντελίδη, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτουν κάποιοι, οτι δεν οδηγούσε ο Παντελής. Το τι γράφεται είναι απίθανο! Μέχρι και απειλές έχει δεχθεί το κορίτσι που έχουν να κάνουν με τη σωματική της ακεραιότητα…

Όλο αυτό λοιπόν το βάρος πέφτει στους ώμους ενός παιδιού 21 ετών, ενός κοριτσιού σαν τα κρύα τα νερά που έτυχε να έχει ίνδαλμά της τον Παντελή Παντελίδη. Ενός 21χρονου κοριτσιού που τώρα ξεκινούσε τη ζωή της, με όνειρα και προσδοκίες.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε σημερα στο youweekly.gr είναι ο αδιάψευτος μάρτυρας για το πώς είναι η Φρόσω Κυριάκου σήμερα.

 
 

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags