Facebook Pixel Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz - Ελεύθερη πλέον πασίγνωστη παρουσιάστρια!
Life
| 2017-02-07 17:31:00

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz - Ελεύθερη πλέον πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz - Ελεύθερη πλέον πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Η όμορφη ξανθιά είναι και πάλι μόνη...

Η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε πως χώρισε με τον Νεκτάριο Γαλίτη,

Η παρουσιάστρια του «Ξαναδέστε τους», καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης, παραδέχθηκε το τέλος της σχέσης της με τον γνωστό επιχειρηματία.

Όταν η διάσημη παρουσιάστρια τη ρώτησε πώς θα χαρακτήριζε με δυο λόγια τη ζωή της σήμερα, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε: «Το σήμερα... Εποικοδομητικά περίεργο». Μόλις η Ελένη Μενεγάκη άκουσε την απάντηση της καλεσμένης της αναστατώθηκε τονίζοντάς της πως είναι πολύ αινιγματική και ότι θα ήθελε να της εξηγήσει την απάντησή της. Τότε, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε: «Είμαι σε μια φάση ωραία, καλά δεν με βλέπεις; Γενικά, είμαι ωραία, είμαι καλά και χώρισα Ελένη. Να το πούμε για να τελειώνουμε. Δεν θα με ρωτούσες; [...] Μη με ρωτήσεις! Τι να κάνω; Ψέματα να πω; Να έρθω να το παίξω; Να σου πω κάτι; Επειδή δεν θέλω να γραφτεί περίεργα, ανακρίβειες, ψέματα και ίσως κακοήθειες, σήμερα που είμαι εδώ μαζί σου το λέω. Γιατί με αυτό τον άνθρωπο ήμουν ενάμιση χρόνο, τον σέβομαι, με σέβεται, χωρίσαμε πολύ πολιτισμένα, οπότε κλείνω το θέμα εδώ και συνεχίζουμε και οι δυο τη ζωή μας. Είναι μια απόφαση ώριμη, συνειδητοποιημένη».

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τη Μαρία Ηλιάκη αν θα την επηρεάσει ό,τι γραφτεί από εδώ και πέρα με την ίδια να απαντά: «Ότι κάτι θα γραφτεί, θα γραφτεί. Αλλά τι νομίζω ότι το κλείσαμε το θέμα. Όταν δυο άνθρωποι χωρίζουν φιλικά, τι να γραφτεί; Ναι, θα με επηρεάσει, γι' αυτό και δεν θα ήθελα να γραφτεί κάτι περίεργο». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags