Facebook Pixel Η Ελληνίδα κουκλάρα που έχει «τρελάνει» τον Σίνγκλετον – Δείτε «καυτές» φωτογραφίες της!
Life
| 2017-06-09 19:22:00

Η Ελληνίδα κουκλάρα που έχει «τρελάνει» τον Σίνγκλετον – Δείτε «καυτές» φωτογραφίες της!

Η Ελληνίδα κουκλάρα που έχει «τρελάνει» τον Σίνγκλετον – Δείτε «καυτές» φωτογραφίες της!

Η εντυπωσιακή μελαχρινή όχι μόνο πηγαίνει στο ΟΑΚΑ στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, αλλά ανεβάζει και φωτογραφίες τους στα Social Media. Λέτε να τον κρατήσει στην Ελλάδα;

Πολλά σενάρια κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον Κρις Σίνγκλετον και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκός στο τέλος της σεζόν, ασχέτως αν την Κυριακή σηκώσει το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός πάντως, παρότι στο παρκέ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια, εκτός γηπέδων… πετάει, καθώς όπως φαίνεται έχει δίπλα του μία εντυπωσιακή Ελληνίδα.

Ο Σίνγκλετον είναι μαζί το τελευταίο διάστημα με το γνωστό μοντέλο Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία όχι μόνο παρακολουθεί από κοντά πλέον πολλά παιχνίδια των Πρασίνων (όπως και τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό), αλλά ανεβάζει και διάφορες φωτογραφίες τους στο Instagram Stories.

Η όμορφη μελαχρινή πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι θα τον πείσει να… μείνει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό, καθώς και η ίδια πολύ συχνά βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.


 

 



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags