Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα ζώδια της Παρασκευής - Τι σε... περιμένει;
Life
| 2018-11-02 11:35:00

Τα ζώδια της Παρασκευής - Τι σε... περιμένει;

Τα ζώδια της Παρασκευής - Τι σε... περιμένει;

Η Σμάρω Σωτηράκη έρχεται καθημερινά στο ΕΘΝΟΣ με προβλέψεις κι αναλύσεις που αφορούν στα 12 ζώδια σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δείτε τι προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή (2/11).
 

Κριός

Ο τίτλος της ηµέρας είναι «εργασία και χαρά» καθώς η Σελήνη στην Παρθένο το υποστηρίζει απόλυτα. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα είναι πολύ βοηθητικό για να µείνεις προσηλωµένος/η σε οτιδήποτε αναλάβεις. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία σου µε τους άλλους.

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο σου υπενθυµίζει πως είναι ώρα να κάνεις ένα διάλειµµα από τις υποχρεώσεις σου. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω µπορεί να φέρει και µία επιτυχία σχετικά µε κάποιο πτυχίο. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως χρειάζεται προσοχή στις επικοινωνιακές παρεξηγήσεις.

∆ίδυµοι

H Σελήνη πέρασε στους ∆ιδύµους και σε προτρέπει να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει να ξεκινήσουν συζητήσεις µε αφορµή δουλειές που απορρέουν από το σπίτι. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο µια παρεξήγηση µε κάποιο συνεργάτη.

Καρκίνος

Σήµερα η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και σε κάνει πολύ επικοινωνιακό/η. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα υπάρχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον γύρω σου. Την ίδια στιγµή το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης εργασιακών υποθέσεων.

Λέων

Η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και είναι ευκαιρία να ασχοληθείς µε λογαριασµούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να ανταµειφθείς αν δουλέψεις. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η ηµέρα δεν είναι καλή για αισθηµατικά ζητήµατα.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις στους άλλους αυτά που θέλεις. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ηµέρα θα είναι πολύ σταθεροποιητική για µία νέα γνωριµία. Την ίδια στιγµή το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη µπορεί να δηµιουργήσει µια παρεξήγηση εντός οικίας.

Ζυγός

Σήµερα η Σελήνη στην Παρθένο θα σε κάνει να νιώθεις κούραση. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι ώρες που θα περάσεις στο σπίτι θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη µπορεί να δηµιουργήσει µια παρεξήγηση ανάµεσα σε εσένα και κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου υπενθυµίζει πως τις τελευταίες ηµέρες έχεις αποµακρυνθεί από όλους λόγω υποχρεώσεων. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να κάνεις come back. Την ίδια στιγµή το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη δεν βοηθάει να κάνεις µια οικονοµική διαπραγµάτευση.

Τοξότης

Σήµερα η ηµέρα θα έχει αρκετές επαγγελµατικές υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο θα τις φέρει σε προτεραιότητα. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αν δούλεψες ένα επαγγελµατικό project, τότε σήµερα θα ανταµειφθείς. Το τετράγωνο µε τον Ερµή στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως χρειάζεται προσοχή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου είναι βοηθητικό για να διαχειριστείς προς όφελός σου τις νέες πληροφορίες που θα αποκοµίσεις. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως κάτι δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις όµως δεν είναι η κατάλληλη στιγµή να το λύσεις.

Υδροχόος

Σήµερα η Σελήνη στην Παρθένο είναι πιθανό να σου δηµιουργήσει εµµονές µε οτιδήποτε σε απασχολεί. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείς από αυτά που σε απασχολούν. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη σου δίνει «ευκαιρίες» να παρεξηγηθείς µε κάποιο φιλικό πρόσωπο.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δηµιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς µε τους συνεργάτες και το/η σύντροφό σου. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριµίες. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως µπορεί να προκύψει ένα µπέρδεµα σε ένα επαγγελµατικό ζήτηµα.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags