Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέτρος Κωστόπουλος: Απίστευτη αποκάλυψη για γνωστή εφοπλιστική οικογένεια (BINTEO)
Life
| 2019-07-27 18:16:00

Πέτρος Κωστόπουλος: Απίστευτη αποκάλυψη για γνωστή εφοπλιστική οικογένεια (BINTEO)

Sportdog Team
Πέτρος Κωστόπουλος: Απίστευτη αποκάλυψη για γνωστή εφοπλιστική οικογένεια (BINTEO)

"Εγώ θυμάμαι την πιο μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια, όταν πήγαιναν καλά οι δουλειές μας και ταξίδευα στη business class..."

Απίστευτες ιστορίες τσιγκουνιάς διάσημων Ελλήνων ήρθαν στο φως στην εκπομπή Όλα Λάθος. Αρχικά, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε το εξής: «Υπάρχει ένας εφοπλιστικός γόνος, που ενώ έχει μία θαλαμηγό, πήγαινε στα νησιά και λέγαμε «πάμε να φάμε το βράδυ έξω» και έλεγε «εγώ δεν μπορώ να φάω έξω». Δεν ήθελε να ξοδέψει λεφτά για να φάει έξω, ήθελε να του μαγειρέψουν μόνο μέσα στο σκάφος. Αν τον καλούσαν για φαγητό πήγαινε, αλλά να κλείσει αυτός ποτέ! Πηγαίναμε στα μπαρ και δεν έπαιρνε ποτό, καθόταν έτσι κι έπρεπε να του πάρεις εσύ ποτό για να πιει».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πέτρος Κωστόπουλος και η δική του αποκάλυψη ήταν ακόμα πιο γαργαλιστική: «Εγώ θυμάμαι την πιο μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια, όταν πήγαιναν καλά οι δουλειές μας και ταξίδευα στη business class, αυτοί πήγαιναν με μέσο στην πρώτη σειρά της οικονομικής, πίσω μου. Ο ένας μένει στη Γλυφάδα, παίζει μουσική, ο άλλος κάνει άλλα… Η πιο γνωστή εφοπλιστική οικογένεια ήταν από πίσω στην οικονομική, έχοντας βάλει μέσο να είναι οι πρώτες θέσεις μετά τη business class. Μιλάμε για εισιτήρια που έκαναν εκείνη την εποχή 500 ευρώ».

 

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags