Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιο γνωστό μοντέλο συναντήσαμε στο κέντρο του Κολωνακίου;
Life
| 2019-10-16 18:00:00

Ποιο γνωστό μοντέλο συναντήσαμε στο κέντρο του Κολωνακίου;

Sportdog Team
Ποιο γνωστό μοντέλο συναντήσαμε στο κέντρο του Κολωνακίου;

Η Στέλλα Δημητρίου καθημερινά επιλέγει τα Era του Κολωνακίου για τον take away καφέ της. Φανερά ανανεωμένη, η Στέλλα Δημητρίου είναι λάτρης του Ευ ζην και της υγιεινής διατροφής.

Η γεύση,  η αφύπνιση των αισθήσεων και ο πειραματισμός, ανέκαθεν αποτελούσαν μερικές από τις πιο ευχάριστες παραμέτρους της ζωής και χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους του Ευ ζην, αυτούς που εκφράζουν την αγάπη για ποιότητα στις μικρές, καθημερινές τους απολαύσεις.

Τα καταστήματα ERA προσδίδουν νέες, πρωτόγνωρες διαστάσεις, σε μια νέα εποχή απόλαυσης μέσα από την απλότητα αλλά και την αδιαμφισβήτητη θρεπτική αξία των δώρων της φύσης. Ξηροί καρποί, βότανα και μπαχαρικά εκτίθενται σε μια πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων, που διεγείρουν τις αισθήσεις και σας περιμένουν  να ανακαλύψετε την ιστορία τους, την προέλευσή τους αλλά και την πληθώρα νέων, πρωτότυπων χρήσεών τους και συνταγών.

Μέσα από την πιο αυστηρή διαδικασία επιλογής και συντήρησης, ως άλλα γευστικά διαμάντια τα δώρα της φύσης επιλέγονται για να συνδυαστούν με αποστάγματα, κρασί, για να κλείσουν ένα γεύμα ή για να χρησιμοποιηθούν σε πολλές συνταγές μαγειρικής με την υπογραφή γνωστών Chef, οι οποίες σύντομα θα διατίθενται και αυτές στους χώρους του καταστήματος.

Η Στέλλα Δημητρίου στα Era Nuts

Άποψη του Era Nuts, στο Κολωνάκι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags