Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια τρολάρουν με τον πλαστικό… που κάνει θαύματα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2020-05-08 18:55:00

Η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια τρολάρουν με τον πλαστικό… που κάνει θαύματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια τρολάρουν με τον πλαστικό… που κάνει θαύματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η καραντίνα να κράτησε πολλούς μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο, η επιστροφή στην κανονικότητα ξεκίνησε και δειλά δειλά ξεκίνησαν και οι πρώτες φιλικές συναντήσεις.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια έκαναν ένα μεγάλο reunion μετά από καιρό. Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια και η γνωστή παρουσιάστρια, που στο παρελθόν ήταν και οι δυο παντρεμένες με τον Νίκο Καρβέλα, διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια, και λόγω καραντίνας είχαν να συναντηθούν καιρό. Το reunion όμως έγινε και τα video τους στα social media ήταν απολαυστικά.

Αρχικά, στα social media της Άννας Βίσση είδαμε ένα video με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ να μαγειρεύει στην κουζίνα του σπιτιού με τον Μπάμπη Στόκα, και την Αννίτα να επισημαίνει πως έφθασε η ώρα να συνεργαστούν.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ακολούθησε το «τρολάρισμα» για τους πλαστικούς χειρουργούς με την Αννίτα να δημοσιεύει αρχικά έναν απολαυστικό διάλογο ανάμεσα σε εκείνη και την Άννα, επιλέγοντας ειδικό φίλτρο που της έκανε να φαίνονται γριές και έπειτα… μωρά!

 

 

Και το τρολάρισμα συνεχίζεται!

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags