Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ: Γι’ αυτό χώρισαν πραγματικά Λιάγκας-Σκορδά - Αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα - Είναι δυνατόν;
Life
| 2020-10-23 12:56:00

ΣΟΚ: Γι’ αυτό χώρισαν πραγματικά Λιάγκας-Σκορδά - Αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα - Είναι δυνατόν;

Sportdog Team
ΣΟΚ: Γι’ αυτό χώρισαν πραγματικά Λιάγκας-Σκορδά - Αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα - Είναι δυνατόν;

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί κατά καιρούς σχετικά με τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά. 

Πάντως, ο γνωστός παρουσιαστής έχει εξηγήσει δημόσια γιατί χώρισε και μάλλον αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε όλοι, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια πλέον.

Αναλυτικά η απάντησή του στο περιοδικό Down Town που βάζει τέλος στα σενάρια:

"Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα είναι κάποια πράγματα να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ. Γράφεται παντού και απορώ, γιατί δεν αντιδρώ και δεν κάνω μηνύσεις, ότι έχει μπει η εισαγγελία και ρυθμίζει τις περιουσίες μας. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα χρημάτων μεταξύ μας. Το οικονομικό κομμάτι το είχαμε λύσει πριν χωρίσουμε. δεν τέθηκε ποτέ θέμα «αυτά είναι τα δικά μου, αυτά είναι τα δικά σου». Δεν χωρίσαμε επειδή πάψαμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον.

Κάποια στιγμή κάτι τελειώνει σε ένα ζευγάρι. Άλλωστε, όλα τελειώνουν. Εγώ την αγαπάω τη Φαίη και πιστεύω ότι και η Φαίη με αγαπάει και φυσικά τη θεωρώ μια εξαιρετική μάνα. Αλλά προφανώς κάτι μας τελείωσε, για να περάσει σε ένα άλλο στάδιο η σχέση δύο ανθρώπων.

Σε κάθε σχέση είναι πιθανόν να φύγει το πάθος της αρχής. Ενδεχομένως να έγινε αυτό και στη δική μας σχέση. Αυτό το βασικό στοιχείο που εξομαλύνει τις σχέσεις. Και όταν εκλείπει το στοιχείο αυτό σε ένα ζευγάρι, δημιουργούνται κόντρες γιατί βγαίνουν οι διαφορές στην επιφάνεια. Έτσι, αντί να ζούμε σε ένα σπίτι με εντάσεις, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να ζούμε ξεχωριστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Και εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά".

Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να τα πει...

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με διαφορά στήθους! Αυτό είναι το πιο βαθύ ντεκολτέ στην ελληνική δημοσιογραφία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags