Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Τζένη Μπότση επιλέγει μποτάκια Mourtzi για στιλάτο χειμώνα
Life
| 2020-11-25 13:43:00

Η Τζένη Μπότση επιλέγει μποτάκια Mourtzi για στιλάτο χειμώνα

Sportdog Team
Η Τζένη Μπότση επιλέγει μποτάκια Mourtzi για στιλάτο χειμώνα

Η Τζένη Μπότση έκανε τα  ηλεκτρονικά ψώνια της ,από το κατάστημα Mourtzi της οδού Ερμού 18, μέσα από το site της εταιρείας. Μπορεί οι συνθήκες να μην επιτρέπουν την επίσκεψη στα αγαπημένα μας καταστήματα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Τζένη Μπότση να αποκτήσει, με την βοήθεια της τεχνολογίας, τα υποδήματα που επιθυμεί γρήγορα και με ασφάλεια.

Η ταλαντούχα ηθοποιός επέλεξε ένα ζευγάρι μποτάκια στον τόνο του καφέ με διακοσμητική εγκράφα στο πλάι, ένα παπούτσι άνετο, μοδάτο για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, ένα κομμάτι διαχρονικό και ιδανικό για τον χειμώνα.

Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος της εταιρίας Mourtzi, δηλαδή να δημιουργεί υποδήματα άνετα, που αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και ακολουθούν τη γυναίκα σε κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική.

Η ιστορία της εταιρίας Mourtzi είναι κρυμμένη σε κάθε κομμάτι της ξεχωριστά, και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και εργαλείο το σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας.

Μπορείς και εσύ να βρεις το παπούτσι που ταιριάζει στο γούστο και στο στιλ σου με μια επίσκεψη στο site  της εταιρείας Mourtzi, ενώ με ένα κλικ στο επίσημο προφίλ της σε Instagram και Facebook μπορείς να ενημερωθείς για όλες τις τελευταίες αφίξεις και τις νέες τάσεις.

Site: https://mourtzi.com/

Instagram: https://www.instagram.com/mourtzi_shoes/?hl=el

Facebook: https://www.facebook.com/Mourtzi

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2104830526

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags