Facebook Pixel Sportdog.gr | Εσείς ακόμα να γνωρίσετε τον Παρασκευά Φορολογά;
Life
| 2020-12-22 14:56:00

Εσείς ακόμα να γνωρίσετε τον Παρασκευά Φορολογά;

Sportdog Team
Εσείς ακόμα να γνωρίσετε τον Παρασκευά Φορολογά;

Στην σημερινή περίοδο, με την πανδημία σε έξαρση, η ελληνική αγορά δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά, και ως αποτέλεσμα η επιχειρηματικότητα αναζητά συνεχώς τρόπους ν’ αναπτυχθεί και να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να εξελιχθεί.

Στο πλαίσιο αυτό της εξέλιξης και της δημιουργίας, η KRS Group δημιούργησε τον Παρασκευά Φορολογά !Με στόχο την πρόοδο του κλάδου της Λογιστικής η εταιρεία  λογιστικών, φορολογικών, ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KRS Group ανέπτυξε το πρώτο αμιγώς ψηφιακό λογιστήριο, αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα, το οποίο αποτελείται από μια εύχρηστη εφαρμογή την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας.

Μέσω της εφαρμογής αυτής, έχετε την δυνατότητα να κάνετε τη φορολογική σας δήλωση από την άνεση του σπιτιού σας, αφού με τις αναλυτικές οδηγίες του Παρασκευά συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Στη συνέχεια ο Παρασκευάς ελέγχει όλες τις πληροφορίες που του δώσατε και σας ενημερώνει για τυχόν λάθη που θα εντοπίσει πριν από την οριστική υποβολή της δήλωσης.

Πρόκειται στην ουσία για ένα ψηφιακό λογιστικό γραφείο αποκλειστικά για Φυσικά Πρόσωπα, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε όλες τις βασικές λογιστικές σας υποχρεώσεις, όπως η ετήσια Δήλωση Εισοδήματος, με πραγματικά ελάχιστο κόστος.

Το πιο σημαντικό; Σεβόμενοι το πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής, η KRS Group παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να επιλέξουν τις υπηρεσίες του Παρασκευά Φορολογά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από μόλις 9,99 €!

Εμπνευστής αυτής της καινοτόμου λογιστικής υπηρεσίας είναι ο Κωνσταντίνος Ράικος, ο CEO και ιδρυτής της KRS Group ο οποίος μετά την μάχη του με τον καρκίνο και την προσωπική καραντίνα των 10 μήνων αντιλήφθηκε τη δύναμη της ψηφιακής διαχείρισης των οικονομικών του αλλά και των επιχειρήσεών του.

Ο Παρασκευάς Φορολογάς έρχεται να πλαισιώσει την επίσης πρωτοποριακή εφαρμογή της εταιρείας KRS Group για real time ενημέρωση των επιχειρήσεων, το KRS Reporting, η οποία παρουσιάστηκε το 2019.

Δείτε το video του Παρασκευά Φορολογά στο παρακάτω link :

https://www.youtube.com/watch?v=K6f6v1YebzI

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της KRS Group https://krs.gr/ καθώς και το επίσημο site του Παρασκευά Φορολογά https://paraskevasforologas.gr/

Η KRS Group δημιούργησε το πρώτο αμιγώς ψηφιακό λογιστήριο, αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα, τον Παρασκευά Φορολογά
 

Ο Παρασκευάς Φορολογάς είναι μια εύχρηστη εφαρμογή την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας.
 

Με την βοήθεια του Παρασκευά Φορολογά μπορείτε να κάνετε τη φορολογική σας δήλωση από την άνεση του σπιτιού σας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags