Facebook Pixel Sportdog.gr | ALPHA: Η Σταματίνα χορεύει λάτιν με τον Αλέξανδρο Πέρρο!
Life
| 2021-01-11 15:28:00

ALPHA: Η Σταματίνα χορεύει λάτιν με τον Αλέξανδρο Πέρρο!

Sportdog Team
ALPHA: Η Σταματίνα χορεύει λάτιν με τον Αλέξανδρο Πέρρο!

Λάτιν χόρεψε ο Αλέξανδρος Πέρρος με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στο «Happy Day»  και έγινε… χαμός στο πλατώ! Ο αγαπημένος ηθοποιός , ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγγελική»  του Alpha , απέδειξε  ότι είναι δεινός χορευτής latin, δίνοντας μαθήματα και στη Σταματίνα, η οποία αποδείχθηκε άψογη μαθήτρια!

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Ο Αλέξανδρος Πέρρος υποδύεται τον Νικόλα στην «Αγγελική», έναν  «επαναστάτη εκ του ασφαλούς», όπως παρατήρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Συνεχίζουμε την αγωνία από κει που την αφήσαμε. Στα  ύψη!» υπογράμμισε ο ηθοποιός αναφερόμενος στη σειρά, η οποία σήμερα επιστρέφει στις οθόνες μας με νέο  κύκλο επεισοδίων, Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 23:00.

«Ο Νικόλας έχει πολύ ενδιαφέρον»  τόνισε ο Αλ.Πέρρος. Και θυμήθηκε την οντισιόν που έδωσε για να πάρει τον ρόλο, όπου δοκίμασε διαφορετικά εκδοχές της σκηνής  την οποία κλήθηκε να υποδυθεί. «Μου αρέσουν οι ρόλοι που δεν είναι μονοδιάστατοι, που έχουν πολλές διαστάσεις και βάθος».

Όσο για τον Νικόλα θα δούμε «το πού θα τον οδηγήσει η λάθος διαχείριση και πού θα καταλήξει…  Η εξέλιξή του έχει πολύ ενδιαφέρον και για μένα τον ίδιο …».

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Αγγελική: Δείτε απόψε,  Δευτέρα 11 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 63

Ο Μιχάλης είναι έτοιμος να αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια, αλλά χάνει τις αισθήσεις του και μεταφέρεται στο σπίτι του. Μέσα σε όλο τον πανικό η Αθηνά και ο Στέφανος προσπαθούν να διαχειριστούν και την Ελένη που έχει έρθει αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ο Παύλος αναγκάζεται να πει στην Σοφία ότι ήξερε για την απάτη του Χανδρινού. Την παρακαλάει να καταλάβει τη θέση του, αλλά αυτή δεν ξέρει τι να κάνει. Η Λένα ξεσπάει στην Αγγελική, κατηγορώντας την για την κατάσταση που έχει φτάσει ο Μιχάλης. Ο Νικόλας, ύστερα από κάτι που ακούει να λέει η Όλγα για το παρελθόν του Μιχάλη, καταλαβαίνει ότι η κοπέλα που βίασαν ήταν η πρώην κοπέλα του Μιχάλη. Η Αθηνά κάνει μια συζήτηση με την Αγγελική, προσπαθώντας να καταλάβει την συμπεριφορά του Μιχάλη. Καταλήγει να την βάζει σε σκέψεις για την σχέση της μαζί του. Ταυτόχρονα η Λένα συμβουλεύει τον Μιχάλη να χωρίσει με την Αγγελική.

«Αγγελική», Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 23:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags