Facebook Pixel Sportdog.gr | Αρναούτογλου για Σπύρο Παπαδόπουλο: Αντί για 1.264 πλήρωσε 12.640 ευρώ στην Εφορία
Life
| 2021-01-22 16:05:00

Αρναούτογλου για Σπύρο Παπαδόπουλο: Αντί για 1.264 πλήρωσε 12.640 ευρώ στην Εφορία

Sportdog Team
Αρναούτογλου για Σπύρο Παπαδόπουλο: Αντί για 1.264 πλήρωσε 12.640 ευρώ στην Εφορία

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλους αποκάλυψε το λάθος που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Εφορία

Με χιούμορ ξεκίνησε η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά» το βράδυ του Σαββάτου (16/1) στον ΣΚΑΪ με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να υποδέχεται στο πλατό μεταξύ άλλων τον καλό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του «The 2night show» δεν έχασε καιρό και έσπευσε να «πειράξει» τον Σπύρο Παπαδόπουλο, δίνοντάς του χαιρετίσματα από τη Δ' ΔΟΥ Αθηνών.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τον σύστησε ως συμπαρουσιαστή και τιμώμενο πρόσωπο και ο Αρναούτογλου παίρνοντας τον λόγο είπε: «Είναι ο μόνος άνθρωπος που έπρεπε να πληρώσει 1.264 ευρώ στην Εφορία και εκείνος κατέθεσε 12.640 ευρώ», σφίγγοντας το χέρι του Παπαδόπουλου. Προφανώς, ο Γρηγόρης έκανε χιούμορ με την αφηρημάδα του ηθοποιού, ο οποίος απάντησε γελώντας: «Έχω κάνει πολλές τέτοιες "ντροπές", είμαι ακατάλληλος». 

Η εκπομπή φιλοξένησε τον Γιώργο Γιαννιά και τους: Έλλη Κοκκίνου, Χρήστο Χολίδη, Γιάννη Καψάλη, Ηλία Βρεττό,  Λευτέρη Κιντάτο, Αντονέλλα και Χριστίνα Μηλιού που ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες. Μία παρέα μαζί τους έγιναν: ο Αντώνης Λουδάρος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Παρθένα Χοροζίδου, η Τίνα Μιχαηλίδου, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Ελευθερία Παντελιδάκη, η Μαρία Λουΐζα Βούρου και η Έλενα Κώνστα. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος χόρεψε ένα αξέχαστο ζεϊμπέκικο με το «Άσπρο Πουκάμισο φορώ».

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags