Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Καίτη Τομαζίνου επέστρεψε στο studio της και ανυπομονεί να δημιουργήσει μοναδικά μακιγιάζ
Life
| 2021-01-26 14:16:00

Η Καίτη Τομαζίνου επέστρεψε στο studio της και ανυπομονεί να δημιουργήσει μοναδικά μακιγιάζ

Sportdog Team
Η Καίτη Τομαζίνου επέστρεψε στο studio της και ανυπομονεί να δημιουργήσει μοναδικά μακιγιάζ

Η Καίτη Τομαζίνου επέστρεψε στον χώρο που τόσο αγαπά και τόσο της έλειψε, στο studio της. Μετά από μια μεγάλη απουσία λόγω της πανδημίας, η καταξιωμένη make-up artist είναι έτοιμη να δημιουργήσει με τα πινέλα, τα κραγιόν και τις σκιές της, κάνοντας όλες τις γυναίκες που της εμπιστεύονται το πρόσωπο τους, να λάμπουν από ομορφιά και χαρά.

Η ίδια η Καίτη Τομαζίνου δηλώνει πιο χαρούμενη και ενθουσιασμένη από ποτέ αφού μπορεί ξανά να κάνει αυτό το οποίο λατρεύει, το μακιγιάζ!«Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση που μου δίνει η δημιουργία και το χαμόγελο των πελατισσών μου όταν βλέπουν το αποτέλεσμα στον καθρέφτη και δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου που μπορώ ξανά να ζήσω τέτοιες εμπειρίες. Το make-up σου  φτιάχνει την διάθεση, σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, και μετά απ’ όσα περάσαμε, όλες αξίζουμε ένα δώρο προς τον εαυτό μας.» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η επιτυχημένη make-up artist με σπουδές στην αισθητική και το επαγγελματικό μακιγιάζ , με εξειδίκευση στα special effects ,στο body painting, στη χρωματολογία και στη χρωματική ανάλυση και με συμμετοχή σε διακεκριμένα σεμινάρια άνοιξε και πάλι τις πόρτες του studio της και ανυπομονεί να συνθέσει μοναδικά μακιγιάζ. Φυσικά στα πλαίσια κάθε ραντεβού θα τηρούνται με αυστηρότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα καθώς προτεραιότητα παραμένει η προστασία όλων και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Η εμπειρία της Καίτης Τομαζίνου σε συνδυασμό με το ταλέντο της, της επιτρέπουν, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να δημιουργεί ξεχωριστά μακιγιάζ. Την εμπιστεύθηκαν σε μεγάλες διοργανώσεις εκπαίδευσης μακιγιάζ, στους Ολυμπιακούς αγώνες και τη Eurovision. Με τεράστια εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ, αποτελεί τη Νο1 επιλογή επωνύμων, έχοντας καταφέρει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους make up artists της Ελλάδας.

Στα αξιοσημείωτα της επαγγελματικής της καριέρας είναι η συμμετοχή της, στη διδασκαλία ομάδα 120 μαθητών μακιγιέρ για την υλοποίηση των αναγκών επαγγελματικού μακιγιάζ, στην Τελετή Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Καίτης Τομαζίνου στο Facebook:

https://www.facebook.com/makeupart.kaititomazinou/

Η Καίτη Τομαζίνου είναι έτοιμη να δημιουργήσει ξεχωριστά μακιγιάζ με ασφάλεια

Η Καίτη Τομαζίνου με την Χαρά Τομαζίνου που ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στο χώρο του μακιγιάζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags