Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Skouras Med προσφέρει εκπτώσεις στα επαγγελματικά καλλυντικά του!
Life
| 2021-01-27 14:43:00

Το Skouras Med προσφέρει εκπτώσεις στα επαγγελματικά καλλυντικά του!

Sportdog Team
Το Skouras Med προσφέρει εκπτώσεις στα επαγγελματικά καλλυντικά του!

Το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, Skouras Med έχει συμπυκνώσει τα 25 χρόνια εμπειρίας του στα φιαλίδια των προϊόντων του. Μετά από αμέτρητες ώρες έρευνας και δοκιμών έχει αναπτύξει προϊόντα όχι απλά καλλυντικά, αλλά ολοκληρωμένες , πραγματικές θεραπείες για το δέρμα.

Το Skouras Med δίνει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα του προσώπου και του σώματος σας συνδυάζοντας ένα εξειδικευμένο προσωπικό ιατρών και αισθητικών ,με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ιατρικά καλλυντικά. Λύση η οποία ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται στις απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις της ομάδας.

Η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος του Skouras Med σε συνεργασία με το ιατρικό δυναμικό της κλινικής έχουν διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων καλλυντικών προσώπου και σώματος, τα οποία απευθύνονται και αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας από την ακμή μέχρι την ελλιπή ενυδάτωση. Στην σειρά των καλλυντικών τους  έχουν αξιοποιήσει και ενσωματώσει όλες τους τις γνώσεις, ούτως ώστε να έχετε μια επαγγελματική, επιστημονική φροντίδα της επιδερμίδας σας από την άνεση του σπιτιού σας.

Σε αυτά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, Skouras Med σας παρέχει ειδικές προσφορές από-20 έως-30% μέχρι τις 31/1.Στην προσφορά αυτή περιλαμβάνονται κορυφαία καλλυντικά όπως το Vitamin C Antioxidant Serum, το 1% Pure Retinol, το 0,4% Pure Retinol και το Protect & Hydrate Spf 30.

Ο κορυφαίος ορός  Vitamin C Antioxidant Serum φέρνει το πιο δυνατό φυσικό αντιοξειδωτικό, αφού περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση 30% καθαρής βιταμίνης C για ασύγκριτη θεραπεία των κηλίδων, των δυσχρωμιών, του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου και της θαμπής όψης. Σε συνδυασμό με  δύο είδη υαλουρονικού οξέως,εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και πούδρα αλόης προσφέρει βαθιά ενυδάτωση,λείανση των λεπτών γραμμών, αντιοξειδωτική προστασία,extra απαλότητα στο δέρμα, άμεση δράση, γρήγορη απορρόφηση και απίστευτη λάμψη και αναζωογόνηση του δέρματος. Είναι ένα απαραίτητο, εύκολα απορροφήσιμο,  λεπτόρευστο και ενυδατικό σέρουμ, το οποίο προστατεύει τα κερατινοκύτταρα και το DNA από τις βλαβερές επιδράσεις των UVA & UVB ακτινών.

Οι οροί ρετινόλης 1% Pure Retinol και  0,4% Pure Retinol μειώνουν θεαματικά την ένταση και το βάθος των ρυτίδων. Βασισμένα στις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις, τα δραστικά τους συστατικά εμπερικλείονται σε φορέα λιπιδίων από κερί carnauba επιταχύνουν την άμεση απορρόφηση, ενώ μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα ερεθισμών. Με επιστημονικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική ιδιότητα, χαρίζουν άμεσα αποτελέσματα ενάντια στα σημάδια γήρανσης, υπερμελάγχρωσης και ακμής, ενώ βελτιώνουν ορατά την υφή της επιδερμίδας.

Τέλος η αντηλιακή κρέμα Protect & Hydrate Spf 30 προσφέρει ισχυρή δράση στην ενυδάτωση και ακόμα πιο ισχυρή στην αντηλιακή προστασία ενάντια στις UVA και UVB ακτίνες και τη φωτογήρανση. Αποτελεί την τέλεια κρέμα υψηλής προστασίας, ενισχυμένη με ένα πρωτοποριακό φίλτρο φωτοσταθερότητας. Αντίθετα από τα κοινά αντηλιακά συνδυάζει την αντηλιακή προστασία του ευρέος φάσματος UVA και UVB ακτινών με την πραγματικά βαθιά και διαρκή ενυδάτωση, χάρη στα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος που περιέχει. Ταυτόχρονα καθώς είναι εμπλουτισμένη με Vitamin E, αποτρέπει τη φθορά από τη δράση των ελευθέρων ριζών και τα σημάδια πρόωρης γήρανσης.

Έχετε λίγες μέρες λοιπόν για να προμηθευτείτε, εξειδικευμένα προϊόντα ομορφιάς από το το επίσημο site του Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Skouras Med:

https://www.skourasmed.com/

Το Skouras Med προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα εξειδικευμένα καλλυντικά του
 

Το Vitamin C Antioxidant Serum προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και λάμψη
 

Οι οροί ρετινόλης 1% Pure Retinol και  0,4% Pure Retinol μειώνουν αισθητά τις ρυτίδες
 

Το Vitamin C Antioxidant Serum προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και λάμψη
 

Το αντηλιακό Protect & Hydrate Spf 30 συνδυάζει αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags