Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρία μεγάλα ονόματα που έριξαν... άκυρο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου
Life
| 2021-02-19 17:45:00

Τρία μεγάλα ονόματα που έριξαν... άκυρο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Sportdog Team
Τρία μεγάλα ονόματα που έριξαν... άκυρο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Σε πρόσφατη προβολή της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», έγινε ένα αφιέρωμα με τραγούδια περασμένων δεκαετιών και κεντρικούς καλεσμένους τον Πασχάλη και την Ελπίδα.

Ωστόσο στην ίδια εκπομπή είχαν καλεστεί και οι: Μαντώ, Δάκης και Κώστας Μπίγαλης, οι οποίοι όμως  αρνήθηκαν να πάνε, καθώς η παραγωγή αρνήθηκε να πληρώσει την αμοιβή που απαιτεί το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών για κάθε live εμφάνιση.

Ο Κώστας Μπίγαλης μιλώντας στο Happy Day είπε: «Δεν ήταν μόνο η εκπομπή του Παπαδόπουλου, ήταν και από άλλες εκπομπές. Και από αλλά κανάλια. Τους εξηγώ ευγενικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα, γιατί αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Να υπάρχει στοιχειώδης αμοιβή. Ελπίζω αυτό να γίνει συλλογικά και να στηρίξουν την απόφαση του Σωματείου και να σεβαστούν την υπογραφή τους».

Με τη σειρά της Μαντώ τόνισε: «Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές, κάτι το οποίο έχουμε προσυπογράψει οι περισσότεροι τραγουδιστές. Απαιτούμε την αμοιβή, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη να υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εργαστούμε σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, διότι όχι έχω πει και σε άλλες εκπομπές. Απλά έφτασε ο κόσμος στο χτένι».

Τέλος ο Δάκης, επεσήμανε πως όταν πηγαίνει να τραγουδήσει σε μία εκπομπή που διαρκεί 9 ώρες, θα πρέπει να πληρωθεί. «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν πληρώνει τους τραγουδιστές. Γιατί να μην πληρωθούμε ένα συμβολικό ποσό;» είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags