Facebook Pixel Survivor-spoiler - Οριστικό: Ο κόσμος ψήφισε! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα απο το νησί (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-03-31 11:19:00

Survivor-spoiler - Οριστικό: Ο κόσμος ψήφισε! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα απο το νησί (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Survivor-spoiler - Οριστικό: Ο κόσμος ψήφισε! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα απο το νησί (ΦΩΤΟ)

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας μας ταλαιπώρησε λιγάκι, αλλά τελικά καταφέραμε και μάθαμε απο νωρίς τόσο την νικήτρια ομάδα όσο και τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα των Κόκκινων μπορεί να μην φάνηκε απο την αρχή, πάνω κάτω όμως ήταν αναμενόμενη, αφού οι παίκτες της ομάδας έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο που δεν θα τους βγει σε καλό και φυσικά αναφερόμαστε στην προσπάθεια που κάνουν να διώξουν τον Τριαντάφυλλο.

Όλοι κατηγορούν τον τραγουδιστή ότι ξεκινάει φασαρίες και προκαλεί. Εμείς βλέπουμε άλλα με τα ματάκια μας και ακόμα πιο ξεκάθαρα βλέπουμε ότι όσο το συνεχίζουν αυτό τότε σιγά σιγά θα φύγουν όλοι εκτός απο τον Ντάφυ.

Ο κόσμος έχει γυρίσει την μπιφτέκα την τελευταία εβδομάδα και υποστηρίζει ακόμα πιο σθεναρά τον τραγουδιστή, ο οποίος σημειωτέων σήμερα δεν κινδύνεψε καθόλου στην ψηφοφορία.

Η παραμονή του Τριαντάφυλλου στον Άγιο Δομίνικο είναι ένα μήνυμα του κόσμου προς τους παίκτες οι οποίοι δεν νομίζουμε ότι θα το καταλάβουν για ακόμα μια φορά. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε παρατηρήσει τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μην είναι τόσο εριστικός απέναντι του και να κρατάει λίγες αποστάσεις απο του τσακωμούς.

Εκείνος που έχει χάσει την μπάλα και αν πραγματικά βγει προτεινόμενος μαζί με τον τραγουδιστή είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει είναι ο ζαχαροπλάστης ο οποίος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου να τσακώνεται με Τριαντάφυλλο και Παππά. Χαμένος απο χέρι να μου το θυμηθείτε.

Στο σημερινό συμβούλιο του Survivor θα έχουμε την πρώτη αποχώρηση απο το ενωμένο κατά τα άλλα νησί. Το ντέρμπι σήμερα ήταν καθαρά γυναικεία υπόθεση και είχε φαβορί και αουτσάιντερ.

Το φαβορί επικράτησε σύμφωνα με το spoiler και στο νησί τελικά παρέμεινε η………

Μαριάνθη και αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags