Facebook Pixel Sportdog.gr | Η νέα κρέμα προσώπου LUXIOUS LIGHT TEXTURE της LABIORED από τη HEREMCO είναι ένα δώρο για την επιδερμίδα σας!
Life
| 2021-04-15 10:44:00

Η νέα κρέμα προσώπου LUXIOUS LIGHT TEXTURE της LABIORED από τη HEREMCO είναι ένα δώρο για την επιδερμίδα σας!

Sportdog Team
Η νέα κρέμα προσώπου LUXIOUS LIGHT TEXTURE της LABIORED από τη HEREMCO είναι ένα δώρο για την επιδερμίδα σας!

Η αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών HEREMCO δημιούργησε μια νέα σειρά με μοναδικά exclusive προϊόντα που αναδεικνύουν την ξεχωριστή φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας! Είναι η καλλυντική σειρά LUXIOUS της LA BIORED καιπεριλαμβάνει προϊόντα επιστημονικής έρευνας που αποτελούν ένα δώρο για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας μας.

Η καινοτόμα πατενταρισμένη φόρμουλα των καλλυντικών LUXIOUS της LA BIORED περιέχει τα  φυσικά συστατικά Alkannins Complex και Factor 8. Βάσει ανεξάρτητων ερευνών διεθνώς διαπρεπών επιστημόνων, αποδείχθηκε ότι τα συστατικά αυτά αυξάνουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη και ενισχύουν τη φυσική αναγέννηση της επιδερμίδας.

Μια ακόμη έρευνα του ινστιτούτου rieux επιβεβαίωσε τα θεαματικά αποτελέσματα των καλλυντικών LABIORED στην ενίσχυση της νεότητας της επιδερμίδας. Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευναπαρατήρησαν σε έναν μήνα:

  • 90% ορατή βελτίωση σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές
  • 90% αύξηση ελαστικότητας και απαλότητας
  • 85% αποτελεσματική αντιγήρανση
  • 90% πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα

Είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες,  καθώς δρουν τόσο σε επίπεδο πρόληψης για τις νεότερες όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης για τις ωριμότερες επιδερμίδες.

Ένα προϊόν «στολίδι» της σειράς LUXIOUSείναι η κρέμα προσώπου LUXIOUS LIGHT TEXTURE. Πρόκειται για μια κρέμα πολλαπλής δράσης που αναζωογονεί το πρόσωπο, λειαίνοντας ρυτίδες και κάνοντας την επιδερμίδα πιο ελαστική και πιο λαμπερή.

Η εφαρμογή της είναι απολαυστική καθώς χαρίζει εκπληκτική αίσθηση μεταξένιας απαλότητας και ευεξίας.  Έχει υπέροχο άρωμα και θηλυκό ροζ χρώμα!

Φυσικά, οι ειδικοί της LABIORED έλαβαν υπόψιν τους και την πρακτικότητα των προϊόντων της σειράς LUXIOUS, ούτως ώστε οι γυναίκες να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα τους με πολύ απλά βήματα, σε ελάχιστο χρόνο. Γι’ αυτό και η κρέμα προσώπου LUXIOUS LIGHT TEXTURE είναι μια κρέμα ελαφριάς υφής με άμεση απορρόφηση οπότε η ρουτίνα περιποίησης γίνεται πανεύκολη για τις σύγχρονες γυναίκες που ο χρόνος μας είναι πολύτιμος.

Η νέα κρέμα προσώπου LUXIOUS LIGHT TEXTURE καθώς και ολόκληρη η σειρά καλλυντικών LUXIOUS της LABIORED λοιπόν, είναι ο ιδανικός, φυσικός κι επιστημονικός τρόπος να φροντίσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας χωρίς κόπο και κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη HEREMCO.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα για την κρέμα προσώπου LUXIOUS LIGHT TEXTURE  και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς LUXIOUS επισκεφθείτε το επίσημο siteτης LABIORED: https://labiored.com

Η Φαίη Σκορδά είναι το πρόσωπο της καλλυντικής σειράς LUXIOUS της LA BIORED που κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη HEREMCO.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags