Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντουλάπες μοναδικής αισθητικής και πρακτικότητας από την Gruppo Cucine
Life
| 2021-04-16 17:58:00

Ντουλάπες μοναδικής αισθητικής και πρακτικότητας από την Gruppo Cucine

Sportdog Team
Ντουλάπες μοναδικής αισθητικής και πρακτικότητας από την Gruppo Cucine

Η Gruppo Cucine, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης επίπλων κουζίνας στην Ελλάδα και η πρώτη ελληνική εταιρεία που φέρει το σήμα Made in Italy, από το 2003 μέχρι σήμερα συνεχίζει το σημαντικό έργο της στον κλάδο του επίπλου.

Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση ξεκίνησε με το όραμα του Κωνσταντίνου Λεβεντάκη για την προστασία του κλάδου του επίπλου κουζίνας και την δημιουργία οικολογικών και καλαίσθητων επίπλων.

Πλέον,η επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια του Γιώργου, του Άρη και της Σοφίας, των παιδιών του Κωνσταντίνου Λεβεντάκη.Με το μεράκι, την τεχνογνωσία, την εμπειρία τους και την εξιδεικευμένη ομάδα με την οποία έχει επανδρωθεί η εταιρεία,  οι τρεις νέοι βελτιώνουν διαρκώς την πορεία της Gruppo Cucine, με την πιο πρόσφατη απόδειξη, την βράβευση στα Export Leaders Awards 2021.

Όλα τα έπιπλα κουζίνας της Gruppo Cucine είναι έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, διαχρονικά και σχεδιασμένα με φιλικά και ακίνδυνα προς το περιβάλλον υλικά που δεν θέτουν κρυφούς κινδύνους για την υγεία και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία.

Το σπίτι μας είναι ο πιο σημαντικός χώρος της ζωής μας, οχώρος στον οποίον γράφονται αμέτρητες ιστορίες αγάπης και γεννιούνται υπέροχες αναμνήσεις με την οικογένεια μας , τους φίλους μας , τους συγγενείς μας. Είναι ο χώρος στο οποίον απολαμβάνουμε και θα απολαύσουμε στιγμές ευτυχίας, χαράς και δημιουργίας τα χρόνια που θα έρθουν από την πιο μικρή καθημερινή στιγμή μέχρι την πιο ξεχωριστή περίσταση.

Γι’ αυτό για την Gruppo Cucineτα έπιπλα που θα διαμορφώσουν το σπίτι μας είναι μια επένδυση ζωής και στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ευρεία γκάμα από κορυφαία ιταλικά έπιπλα που συνδυάζουν ποιότητα, αισθητική και προσιτές τιμές.

Κορυφαίας αισθητικής, ποιότητας και πρακτικότητας είναι και η ευρεία γκάμα από ντουλάπες που προσφέρει η Gruppo Cucine. Στη Gruppo Cucine μπορείτε να επιλέξετε ντουλάπες με εργονομία και ιδιαίτερο στυλ, για να προσφέρετε στο δωμάτιό σας, όχι μόνο ένα λειτουργικό και ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο, αλλά και μια αισθητική που ξεχωρίζει.

Προσωπική μας αγαπημένη επιλογή είναι οι ντουλάπες υπνοδωματίου Perry με ιδιαίτερο σχεδιασμό, κομψή και λιτή αισθητική και ιταλικό στυλ. Αποτελούν την ιδανική επιλογή ντουλάπας για ένα υπνοδωμάτιο που προσφέρει ζεστασιά και άνεση.

Όλες φυσικά οι ντουλάπες της Gruppo Cucine κατασκευάζονται στην Ιταλία από επώνυμα εργοστάσια, εισάγονται κατά παραγγελία στα μέτρα σας και προσαρμόζονται στο χώρο σας από το εξιδεικευμένο προσωπικό της Gruppo Cucine.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Gruppo Cucinehttps://www.gruppocucine.gr/ ή καλέστε στο τηλέφωνο 2152152000.

Οι ντουλάπες υπνοδωματίου Perry προσφέρουν άνεση και λιτή κομψότητα στο σπίτι σας από την Gruppo Cucine

Οι ντουλάπες υπνοδωματίου Perry προσφέρουν άνεση και λιτή κομψότητα στο σπίτι σας από την Gruppo Cucine

Οι ντουλάπες υπνοδωματίου Perry προσφέρουν άνεση και λιτή κομψότητα στο σπίτι σας από την Gruppo Cucine

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags