Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γιώργος Ντάβλας και η Davlas & Partners εμπιστεύονται την ομάδα της KRS
Life
| 2021-04-15 20:35:00

Ο Γιώργος Ντάβλας και η Davlas & Partners εμπιστεύονται την ομάδα της KRS

Sportdog Team
Ο Γιώργος Ντάβλας και η Davlas & Partners εμπιστεύονται την ομάδα της KRS

Ο Γιώργος Ντάβλας, βρέθηκε πρόσφατα στο λογιστικό και φοροτεχνικό γραφείο KRS του Κωνσταντίνου Ράικου, στην Αθήνα. Ο Γιώργος Ντάβλας καθώς και όλη η εταιρείαDavlas & Partners εμπιστεύεται απόλυτα τηνKRSγια τις υπηρεσίες, την ενημέρωση και την στήριξη που προσφέρει. Ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, με την επιχειρηματικότητα να πλήττεται έντονα, η ομάδα της KRS αναζητά συνεχώς τρόπους για βοηθήσει και να εξελίξει τους πελάτες και συνεργάτες της.

Η KRSιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Ράικο, CEO & Founder της KRS Group, με στόχο την ενεργή και αξιόπιστη συμμετοχή στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η KRSδραστηριοποιείται στον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό κλάδο και συνεχίζει από το 2011 μέχρι σήμερα να προσφέρει άρτιες λογιστικές, φορολογικές, ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, λαμβάνοντας μάλιστα πολλές διακρίσεις για την γνώση και την καινοτομία της.

Ο Κωνσταντίνος Ράικοςως υιός ενός επιχειρηματία που γνώρισε την επιτυχία και την οικονομική κατάρρευση στα τέλη του 2003, αντιλήφθηκε πόσο σημαντικό είναι για μια επιχείρηση να συνεργάζεται με αξιόπιστους οικονομικούς συμβούλους. Γι’ αυτό τον λόγο, συνειδητά, ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στη Λογιστική / Χρηματοοικονομική και στη συνέχεια στη Φορολογία και στελέχωσε την ομάδα της KRS με καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς, με μοναδικό στόχο την έγκυρη και έγκαιρη συμμετοχή στις αποφάσεις.

Φυσικά, πέρα από τις γνώσεις γύρω από τα χρηματοοικονομικά ζητήματα από την εταιρεία δεν λείπει η καινοτομία και η εφευρετικότητα.Η εταιρία έχει δημιουργήσει εξαιρετικά χρήσιμες εφαρμογές για την καθημερινότητα και σωτήριες για την περίοδο που διανύουμε, όπως το KRS Reporting App, το KRS invoice app και τον Παρασκευά Φορολογά.

Με το KRS Reporting App τη μοναδική λογιστική εφαρμογή για real time ενημέρωση, μπορείτε να ελέγξετε τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας σας, από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Επίσης, η mobile εφαρμογή KRS invoice βοηθά τις επιχειρήσεις μπορούν να αποθηκεύουν, να διακινούν και να αρχειοθετούν εύκολα και κυρίως άμεσα παραστατικά και έγγραφα τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία τους, ενώ είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στο κινητό τους.

Τέλος ο Παρασκευάς Φορολογάς αποτελεί το πρώτο αμιγώς ψηφιακό λογιστήριο, αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα με το οποίο έχετε την δυνατότητα να κάνετε τη φορολογική σας δήλωση από την άνεση του σπιτιού σας, αφού με τις αναλυτικές οδηγίες του Παρασκευά συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Η ομάδα της KRS συνεχίζει να εξελίσσεται με γνώμονα την τελειοποίηση των υπηρεσιών που παρέχει. Η γνώση σε συνδυασμό με την πρωτοπορία, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για την επιτυχία, αλλά αυτό που έκανε πραγματικά τον Γιώργο Ντάβλα να ξεχωρίσει και να επιλέξει την KRS είναι το όραμα και οι άνθρωποί της. Η ομάδα της KRS με το ενδιαφέρον, την κατάρτιση και την ουσιαστική επικοινωνία, σας αποδεικνύουν τη δύναμη που έχετε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας:

https://krs.gr/\

Ο Γιώργος Ντάβλας της Davlas & Partners, Κωνσταντίνο Ράικος, CEO & Founder της KRS Group

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags