Facebook Pixel H Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη για το MEGA STAR
Life
| 2021-05-12 09:02:00

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη για το MEGA STAR

Sportdog Team
H Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη για το MEGA STAR

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον γνωστό DJ Αντώνη Δημητριάδη, και παρουσιαστή του MEGA STAR, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για το ρόλο του κριτή στο μουσικό παιχνίδι The Voice, αλλά και τα πρώτα πράγματα που θέλει να κάνει μετά την άρση του lockdown.

«Προτιμώ τη λέξη προπονητής από τη λέξη κριτής. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μας επιλέγουν γιατί πιστεύουν ότι μπορούμε να τους δείξουμε μια διαδρομή» σημείωσε για το ρόλο της στο The Voice, υπογραμμίζοντας ότι «έχω διασκεδάσει με την ψυχή μου, έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου».

Όταν ο Αντώνης τη ρώτησε αν βλέπει τον εαυτό της μέσα από αυτά τα παιδιά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν ειλικρινής. «Τον εαυτό μου τον βλέπω πάντα, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εξελίσσομαι και να δοκιμάζομαι και πολλές φορές, ακόμα και όταν τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν με μια κανονική ροή, πηγαίνω και τα διαλύω όλα και κάνω κάτι διαφορετικό» σημείωσε.

«Έτσι ήταν και για μένα το Voice, κάτι το διαφορετικό, αν με ρώταγες πριν 4 χρόνια θα έλεγα “όχι” και όμως ήρθε στο δρόμο μου και τα σάρωσε όλα και μου έφερε πάρα πολύ μεγάλες αλλαγές» πρόσθεσε.

Τέλος, αποκάλυψε στον Αντώνη Δημητριάδη τα πρώτα πράγματα που θα κάνει μετά τη λήξη του lockdown.

«Θέλω να πάω ένα ταξίδι, θέλω να πάω σε ένα εστιατόριο και να με σερβίρουν κάποιοι καλοί κύριοι και να πίνω το κρασί μου και θέλω να πάω περιοδεία» κατέληξε η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags