Facebook Pixel Sportdog.gr | Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση γάμου στο Youtube από το κανάλι Jovanna's Wish Channel!
Life
| 2021-05-12 10:36:00

Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση γάμου στο Youtube από το κανάλι Jovanna's Wish Channel!

Sportdog Team
Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση γάμου στο Youtube από το κανάλι Jovanna's Wish Channel!

H αγαπημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια Τζοβάννα Φραγκούλη, που μέσα από την εκπομπή «Πέστο και θα γίνει» έμπαινε στα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας ευχές έχει πλέον μεταφερθεί σε πιο σύγχρονες πλατφόρμες και συνεχίζει ακάθεκτη την δράση της. 

Συγκεκριμένα κάθε εβδομάδα τα videos που ανεβαίνουν στο κανάλι Jovanna's Wish Channel εμπεριέχουν την πραγματοποίηση μιας ευχής, απόψεις και πολύ χιούμορ πάντα με την επιμέλεια της Τζοβάννας Φραγκούλη.

Σε ένα τέτοιο βίντεο έκανε ένας φίλος της εκπομπής μία πραγματικά ρομαντική και αναπάντεχη ευχή. Ξέρεις τι είναι να περπατάς ξένοιαστος στον δρόμο και να πετάγεται ξαφνικά ένα μπαλέτο μπροστά σου και ο αγαπημένος σου να σου κάνει πρόταση γάμου μπροστά σε όλους;

Το κανάλι και οι συνεργάτες θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το δήμαρχο Νίκαιας κ. Γιώργο Ιωακειμίδη, την αντιδήμαρχο κ. Αφροδίτη Μάλαμα, τον διοικητή αστυνομίας Νίκαιας κ. Βασίλη Γκόνο, την τροχαία, το μπαλέτο της κ. Κατερίνας Στοιχειού και τους κ. Παναγιώτη Τσάγκα και κ. Δημήτρη Λέκκα για την ευγενική προσφορά τους στο μοντάζ.

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι τη Παρασκευή 14 Μαΐου για να δείτε την εξέλιξη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags